Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΝΤΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ Η ΚΥΠΡΟΣ


Πιο δύσκολα από ότι θα περίμεναν και οι ίδιοι, οι Έλληνες διεθνείς πήραν την πρόκριση για τον τελικό κερδίζοντας την Κύπρο με 3-1 νίκες στο δεύτερο ημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά μπιτς βόλεϊ που γίνεται στη Ρόδο.

Έτσι, με φόντο το χρυσό μετάλλιο, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τους Εσθονούς που από το πρωί είχαν αποκλείσει τους Ρουμάνους στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Ενώ αρχικά η Ελλάδα προηγήθηκε 2-0 και φάνηκε ότι θα «καθαρίσει» την πρόκριση στο τρίτο ματς Ξενάκης και Κοτσιλιάνος έχασαν από τους Κουσνέρεφ / Αποστόλου στο τάι μπρέι και η σειρά των αγώνων οδηγήθηκε σε τέταρτο ματς. Εκεί, Μούρτζιος και Ζουπάνης κατάφεραν να επιβληθούν επί των Ζάνη και Χατζηδαμιανού για να φτάσουμε στο 3-1.

«Θέλαμε να περάσουμε με 3-0, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά στο ματς του Ξενάκη και του Κοτσιλιάνου και έτσι φτάσαμε στο τέταρτο παιχνίδι. Ευτυχώς εμείς παραμείναμε συγκεντρωμένοι και δεν αποφύγαμε τα χειρότερα, δηλαδή το χρυσό σετ» είπε στο τέλος του αγώνα ο Ζουπάνης, ενώ ο Μούρτζιος τόνισε: «Κρατάμε την πρόκριση και τίποτε άλλο. Οι εμφανίσεις μας δεν ήταν αυτές που θα έπρεπε και ελπίζω ότι το Σάββατο κόντρα στους Εσθονούς θα παρουσιάσουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Βέβαια, θα παίξουμε κόντρα σε δύο ομάδες που έχουν έντονη παρουσία σε τουρνουά της FIVB και σίγουρα μας περιμένει πιο δύσκολο έργο. Μακάρι, όμως, να πάρουμε και το χρυσό».

Τα αποτελέσματα του 2ου ημιτελικού Ελλάδα - Κύπρος
Ξενάκης / Κοτσιλιάνος - Ζάνης / Χατζηδαμιανού 2-0 (21-18, 21-8)
Μούρτζιος / Ζουπάνης - Κουσνέρεφ / Αποστόλου 2-0 (21-16, 21-15)
Ξενάκης / Κοτσιλιάνος - Κουσνέρεφ / Αποστόλου 1-2 (21-8, 15-21, 8-15)
Μούρτζιος / Ζουπάνης - Ζάνης / Χατζηδαμιανού 2-0

Τα αποτελέσματα του 1ου ημιτελικού Εσθονία - ΡουμανίαΓιάανι / Βέσικ – Αμπρούνταν / Μάσκοβιτς 2-0 (21-10, 21-12)
Κάις Κα. / Κάις Κρ. – Μεχεντιντεάονου / Μπάλα 2-0 (21-14, 21-12)
Γιάανι / Βέσικ – Μεχεντιντεάονου / Μπάλα 2-0 (21-10, 21-15)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...