Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ


Μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε ξαφνικά στον προπονητή του συλλόγου μας κ. Γιάννη ΠΛΗΘΗ, το οποίο δε θα του επιτρέψει να εξασκήσει τα καθήκοντα του για κάποιο διάστημα, η διοίκηση του συλλόγου μας, ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Σπύρο ΝΙΚΟΛΑΚΗ, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του γυναικείου μας τμήματος.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η θέση αυτή καλύφθηκε από τον καταξιωμένο τεχνικό κ. Νικολάκη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας έπειτα από 4 χρόνια απουσίας, κατά τα οποία θήτευσε ως τεχνικός στην ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΖΑΟΝ και ΑΕ ΡΕΝΤΗ. Την περσινή περίοδο ο κ. Νικολάκης ήταν τεχνικός στις αντρική και γυναικεία ομάδα της ΑΕ ΡΕΝΤΗ σε Α΄και Β΄ ΕΣΠΕΔΑ αντίστοιχα, με την οποία γυναικεία ομάδα κέρδισε την άνοδο της μαζί με την ομάδα μας στην Α΄ ΕΣΠΕΔΑ. Παράλληλα είναι και Περιφερειακός προπονητής Αττικής στην Ε.Ο.ΠΕ. και β΄ προπονητής στην Εθνική ομάδα παίδων με την οποία φέτος τον Αύγουστο κατέκτησε το χρυσό μετάλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.
Βεβαίως, θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο κ. Νικολάκης, ήταν και ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου μας, αναλαμβάνοντας όλα τα τμήματα με την ίδρυση μας το 2002, βγάζοντας πολλά ταλέντα από τα σπλάχνα μας τα οποία σήμερα μεσουρανούν στην ομάδα μας κι αλλού.
Ήδη πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος, πέρασαν οι κοπέλες από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τους ανακοινώθηκε ότι η έναρξη της προετοιμασίας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.
Παράλληλα, εντατικοποιούνται οι προσπάθειες του συλλόγου μας, για τη μετεγγραφική μας ενίσχυση.
Στη φωτογραφία βλέπουμε τον κ. Νικολάκη (δεύτερο από δεξιά) με την ομάδα της Εθνικής παίδων.

1 σχόλιο:

  1. Tα κοριτσια του -93 που θα κανουν προπονησεις φετος? γυναίκες ή νεανηδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...