Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ ΚΑΙ Η ΛΙΖΕΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ ''ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ'' ΑΠΟ 25/11

Όταν δυο σπουδαίες φωνές συναντιούνται τότε τα τραγούδια μπορούν να σε ταξιδέψουν παντού! Από την Ανατολή μέχρι τη Δύση, από τους ροκ μέχρι τους παραδοσιακούς ήχους και από το χθες μέχρι το σήμερα! Κι αυτό ακριβώς συμβαίνει όταν ο Μπάμπης Στόκας μοιράζεται τη σκηνή με τη Λιζέτα Καλημέρη επιλέγοντας να παρουσιάσουν αγαπημένα τους τραγούδια με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.
 
Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους έλληνες τραγουδοποιούς, με την ιδιαίτερη φωνή του, έχει έναν μοναδικό τρόπο να κινείται ανάμεσα σε ροκ τραγούδια, λαϊκά μονοπάτια και τις πιο τρυφερές μπαλάντες που δεν μπορεί παρά να σε παίρνει μαζί του. Ωστόσο, φέτος, δεν ανεβαίνει στη σκηνή μόνο με τα τραγούδια που μέχρι τώρα έχουμε τραγουδήσει. Παρουσιάζει και τα τραγούδια από τη νέα του δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Νοεμβρίου. 14 εξαιρετικά τραγούδια, όλα με την υπογραφή του Άλκη Αλκαίου, που θα αγαπηθούν από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Η Λιζέτα Καλημέρη είναι μία ερμηνεύτρια που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πάντα προσεκτική στις επιλογές της έχει ερμηνεύσει τραγούδια των σπουδαιότερων συνθετών και στιχουργών. Και πάντα βρίσκει το μονοπάτι που οδηγεί στην αλήθεια του κάθε τραγουδιού!

Ενορχήστρωση: Γιάννης Κωνσταντινίδης

Πλήκτρα: Γιώργος Θεοδωρόπουλος

Μπουζούκι, τζουράς, μαντολίνο, μπαγλαμάς: Γιώργος Παχής

Μπάσο: Χρήστος Βογιατζής

Τύμπανα: Στέφανος Λογοθέτης

Κιθάρες: Γιάννης Κωνσταντινίδης

Ήχος: Σάκης Πυριόχος

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Ώρα έναρξης: 22:30

15 ευρώ με ποτό στο μπαρ

Λάμπρου Κατσώνη 189, Άγιοι Ανάργυροι

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 2610444

www.diplastopotami.gr
men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...