Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΕ

Η κολυμβητική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι προχωράει σε αναστολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας που δεν σχετίζεται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
 
Παρά τις υποσχέσεις της Πολιτείας η κολυμβητική ομοσπονδία, η ομοσπονδία που είχε να επιδείξει τις μεγαλύτερες επιτυχίες το προηγούμενο καλοκαίρι, αναγκάστηκε να προχωρήσει σε άμεση αναστολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας που δεν έχει σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η οικονομική δυσχέρεια που αντιμετωπίζει η ομοσπονδία, η οποία καλείται να αναπτύξει περισσότερα από ένα αθλήματα, ανάγκασε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου να πάρουν αυτή την απόφαση.
Όπως είχε άλλωστε δηλώσει ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος και αναφέρεται στην ανακοίνωση της Τετάρτης (9/11) το κύριο μέλημα του είναι η σωστή προετοιμασία των αθλητών που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ομοσπονδία χάντμπολ (ΟΧΕ) ήταν η πρώτη ομοσπονδία που προχώρησε σε αναστολή δραστηριοτήτων προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ αναφέρει τα παρακάτω:

"Το ΔΣ της ΚΟΕ, στην σημερινή του (Τετάρτη) συνεδρίαση, μεταξύ των άλλων, αποφάσισε να αναστείλει – μέχρι τέλους τους έτους – κάθε αγωνιστική δραστηριότητα που δεν σχετίζεται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το ερχόμενο καλοκαίρι, λόγω της οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Ομοσπονδία.

Κανονικά θα συνεχίσουν να διεξάγονται τα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών / Γυναικών.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί κανονικά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης (πισίνα 25μ.) στο Σέτσιν της Πολωνίας (8-11 Δεκεμβρίου), με τους Σαμιλίδη, Βαζαίο, Γκολομέεβ, Δράκου, Δημητριάδη.

Θα καταβληθεί δε κάθε δυνατή προσπάθεια, για την όσο το δυνατόν πιο ομαλή προετοιμασία των αθλητών που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς και των Εθνικών ομάδων που βρίσκονται στην διαδικασία πρόκρισης τους".
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...