Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΒΟΛΕΙ ΛΙΓΚ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ (12/11 - 18:00, NS3)

Βίοι αντίθετοι στο Μετς
Όποια και αν είναι η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων, σίγουρα ένα ματς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ηρακλή είναι ντέρμπι. Οι δύο ομάδες επιζητούν αύριο (12/11, 18:00, NS3) τη νίκη για διαφορετικούς λόγους και η μάχη στο κλειστό του Μετς αναμένεται μεγάλη.
Ο Παναθηναϊκός που μετρά τέσσερις ήττες ως τώρα στο πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες και βιώνει μια από τις χειρότερες εκκινήσεις του στο πρωτάθλημα, θέλει να συνδυάσει καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα.
Ο Νίκος Μπουτσουρής έχει δύο... πονοκεφάλους που ακούν στα ονόματα των Σαρατσένι και Στοϊκοβιτς.

Ο Ιταλός ακραίος δεν προπονήθηκε χθες και όλα θα κριθούν σήμερα, με τις πιθανότητες να είναι στο να μην δώσει το παρών στην αυριανή αναμέτρηση. Μικρότερο το πρόβλημα για τον Σέρβο ακραίο που όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί, καθώς η ενδεχόμενη απουσία του Σαρατσένι κάνει αναγκαστική τη δική του παρουσία.

Ο Ηρακλής είναι η μόνη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος θέλει να δείξει πως δικαίως αποκαλείται το φαβορί του εφετινού πρωταθλήματος. Ο Σωτήρης Δρίκος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αύριο το πρωί θα δοθεί στο γήπεδο του αγώνα η τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κύριοι Καραμπέτσος και Παπαδογούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...