Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Όπως ενημερωθήκαμε από τον ιστότοπο της ΕΟΠΕ, η κλήρωση των ομίλων της Α2 αντρών,την Παρασκευή 15/6 και ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομάδων της Αττικής στους ομίλους της Α2 ανδρών και γ υναικών.
Την Παρασκευή λοιπόν θα μάθουμε αρχικά τις αντίπαλες ομάδες, με τις οποίες θα διεκδικήσουμε το φετινό στόχο της ομάδας μας, που δεν είναι άλλος από την παραμονή μας στην Α2.
Θα έχει ενδιαφέρον, να μάθουμε αρχικά με ποιες ομάδες από την Περιφέρεια θα κληρωθούμε. Υπενθυμίζουμε ότι στον ένα όμιλο του Νότου, έχουν τοποθετηθεί ήδη οι 3 ομάδες από την Κρήτη και θα συμπληρωθεί με 9 της Αττικής και ο δεύτερος όμιλος θα αποτελείται από τις 4 πατρινές, τη Φθία Λαμίας, τον Αίαντα Μαλεσίνας, τον Ιωνικό Σάμου και θα συμπληρωθεί με 5 ομάδες της Αττικής.
Κατά δεύτερο λόγο θα δούμε και τις αντίπαλες ομάδες από την Αττική, ώστε να αξιολογήσουμε τη δυναμικότητα τους - αν και ακόμα είναι νωρίς - γιατί ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ''κανόνια''.
Παράλληλα, ''κυκλοφόρησε'' και η Γενική Προκήρυξη πρωταθλημάτων 2012-13, η οποία έχει ενδιαφέρον στα εξής σημεία:
1. Δεν προβλέπεται ακόμα ο αριθμός των ομάδων που θα κερδίσουν την άνοδο τους απο την Α2 στην Α1 αντρών, κάτι που θα υπάρχει βέβαια στην Ειδική Προκήρυξη. Πάντως το προφανές είναι να ανέβουν 2 ομάδες. Δηλαδή, θα τερματίσεις 1ος στον όμιλο σου και θα αναγκαστείς να δώσεις αγώνες μπαράζ για να ανέβεις κατηγορία (!!!). Και λέω προφανές, γιατί θεωρείται εξαιτερικά απίθανο να δεχτεί η ΕΣΑΠ, να υποβιβαστούν 3 ομάδες από την Α1. Μου κάνει πάντως εντύπωση που καμιά ομάδα απο τις εν δυνάμει που θέλουν να ανέβουν, ακόμα δεν έχει θίξει αυτό το ενδεχόμενο.
2. Καταργείται η ονομασία Α΄ ΕΣΠΕΔΑ και θα ονομάζεται Β΄ Όμιλος Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Άρα η γυναικεία ομάδα μας, κέρδισε κι άλλη άνοδο ξαφνικά(!!!). Δεν ξέρω τη σκοπιμότητα αυτής της αλλαγής, αλλά μάλλον για καλό θα είναι.
3. Και φέτος θα ανέβει μία ομάδα από την Α΄ ΕΣΠΕΔΑ γυναικών (Β΄ όμιλος Περιφερειακού) και η δεύτερη θα δώσει αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2 γυναικών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...