Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

AIRTIME: Η ΝΕΑ HOT ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK


Φαίνεται το Facebook ζήλεψε τη δόξα του Badoo, του βασιλιά του online chat και βάλθηκε να το χτυπήσει στα ίσια με τη νέα εφαρμογή Airtime που επεξεργαζόταν εδώ κι ένα χρόνο.
Δημιουργοί της είναι οι ιδρυτές του Napster, Σον Πάρκερ (Sean Parker) και Σον Φάνινγκ (Shawn Fanning) και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ανάψει φωτιές στις σελίδες του κοινωνικού δικτύου.
Χάρη στο Airtime, θα μπορούμε να κάνουμε βιντεοκλήση με όποιο χρήστη του Facebook θέλουμε είτε τον έχουμε φίλο είτε όχι. Η οθόνη θα σπάει σε δύο μέρη. Στα αριστερά θα βλέπουμε τον εαυτό μας και στα δεξιά το συνομιλητή μας.
Εάν τον έχουμε ήδη φίλο, θα εμφανίζονται κανονικά τα στοιχεία του προφίλ του. Διαφορετικά, θα τον βλέπουμε στην κάμερα, αλλά θα μας εμφανίζεται ως Ανώνυμος.
Εάν στην πορεία της κουβέντας, διαπιστώσουμε ότι έχουμε κοινά και θελήσουμε να γνωριστούμε καλύτερα, θα μπορούμε να του αποκαλύψουμε την ταυτότητά μας. Στο τέλος μπορούμε να επιβραβεύσουμε το συνομιλητή μας με αστεράκια.
Σε αντίθετη περίπτωση, μπορούμε απλά να πατάμε το κουμπί Next και να περνάμε σε επόμενο χρήστη.
Με άλλα λόγια, η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν με τυχαίους χρήστες με βάση τα σημεία, τους κοινούς φίλους στο Facebook και κοινά συμφέροντα.
Το μότο της εφαρμογής είναι “να δημιουργήσεις κοινές εμπειρίες με άτομα που γνωρίζεις και με ανθρώπους που θέλεις να γνωρίσεις”.
Μάλιστα, στο λανσάρισμα της εφαρμογής, ένας χρήστης “έπεσε” πάνω στο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και παρά το γεγονός ότι τον ευχαρίστησε θερμά για το Facebook, ο Μαρκ φαίνεται δε συγκινήθηκε και πάτησε Next μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.
http://www.e-go.gr/
alldaynews4you.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...