Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

3η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό του Ελσίνκι, περνώντας τα 4.60μ.
Η Κυριακόπουλου χάρισε το πρώτο ελληνικό μετάλλιο για την ελληνική ομάδα στο Ελσίνκι, πραγματοποιώντας υπό βροχή εξαιρετική εμφάνιση ισοφαρίζοντας, παράλληλα, την καλύτερη φετινή της επίδοση.
Η Νικόλ άρχισε τις προσπάθειές της από τα 4.30μ., που πέρασε με την τρίτη προσπάθεια, στη συνέχεια πέρασε με την πρώτη τα 4.40μ. και με τη δεύτερη τα 4.50μ., ενώ με την τρίτη τα 4.60μ.
Στη συνέχεια η πρωταθλήτριά μας θέλησε να κυνηγήσει το χρυσό μετάλλιο γι' αυτό και άφησε τα 4.65μ. και θέλησε να προσπαθήσει τα 4.70μ., αλλά είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Πτασνίκοβα η οποία πέρασε  με την πρώτη προσπάθεια τα 4.60μ., ενώ στο δεύτερη σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Γερμανίδα Στρουτζ που πέρασε τα 4.60μ. με τη δεύτερη προσπάθεια.
Στον τελικό του επί κοντώ αγωνίστηκε και η Κατερίνα Στεφανίδη η οποία δεν μπόρεσε να υπερβεί τα 4.10μ., με αποτέλεσμα να μείνει στην 12η και τελευταία θέση.
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...