Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΟΙ ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ / ΖΟΥΠΑΝΙ

Οι Κοτσιλιάνος/Ζουπάνης ηττήθηκαν για δεύτερη φορά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Χάγης και χρειάζονται νίκη με 2-0 στον τελευταίο αγώνα τους για να συνεχίσουν στη διοργάνωση.
 
Τη δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμους αγώνες υπέστησαν οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης, στο πλαίσιο του ομίλου P στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Χάγης.
Το ελληνικό δίδυμο (Νο26 του ταμπλό) ηττήθηκε από τους Ελβετούς Χόισερ/Μπελαγκάρντα (Νο10) με 0-2 (12-21, 15-21) και παραμένει στην τελευταία θέση του ομίλου, χωρίς κερδισμένο σετ.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, οι Πολωνοί Κατζιόλα/Σαλανκίεβιτς (Νο23) έκαναν την έκπληξη, επικρατώντας με 2-1 των Λετονών Πλάβινς/Σμέντινς (Νο7), κι έκαναν πιο δύσκολο το έργο των Ελλήνων για πρόκριση στον 1ο γύρο των νοκ άουτ αγώνων.
Πλέον, οι Κοτσιλιάνος/Ζουπάνης χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη με 2-0 επί των Πολωνών το απόγευμα της Πέμπτης (17:20 ώρα Ελλάδος), προκειμένου να καταλάβουν την 3η θέση του ομίλου, που τους δίνει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.
Βαθμολογία (σε 2 αγώνες)
1. Χόισερ/Μπελαγκάρντα 4 (4-1)
2. Κατζιόλα/Σαλανκίεβιτς 3 (3-3)
3. Πλάβινς/Σμέντινς 3 (3-2)
4. Κοτσιλιάνος/Ζουπάνης 2 (0-4)
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...