Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΓΙΑ ΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Την 6η σερί ήττα του, υπέστη το γυναικείο μας τμήμα στον εκτός έδρας αγώνα με την Ηλιούπολη με 3-0 (25-13, 25-14, 25-20).
Για ακόμα μία φορά, η απόδοση της ομάδας μας κυμάνθηκε κάτω του μετρίου και ο προβληματισμός και αβεβαιότητα μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μεγαλώνει.
Το θετικό πάντως είναι ότι οι αγώνες που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε, ακόμα δεν έχουν διεξαχθεί, οπότε οι ελπίδες για τη σωτηρία, υπάρχουν ανέπαφες. Αν θέλουμε, πάντως πραγματικά ο στόχος μας να γίνει πραγματικότητα, θα πρέπει στη συνέχεια του πρωταθλήματος, να αλλάξουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε έναν αγώνα βόλει, να έχουμε περισσότερο συγκέντρωση στο παιχνίδι και να επιδείξουμε περισσσότερο πάθος.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Βλάχου και Γιατράκου.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: (Κολοκυθάς - Κοντολέων) Λιαρομάτη, Αδάμη, Γκολφινοπούλου, Κανδυλιάρη, Αράπη, Σουλτάνου, Δρακουλάκου (λ), Καρτσαφλέκη (λ), Μαυρομμάτη, Χειλαδάκη.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Σκαρτάδος) Σιμιτζή, Κοτζιάνογλου, Κολίγα, Σπανού, Φικάι, Καραγιαννίδου, Αλεξάνδρου (λ), Κρεμμύδα (λ), Λαζαρίδου, Αγγέλη, Λιόλιου.
 
Στους υπόλοιπους αγώνες της 6ης αγωνιστικής: 
ΙΚΑΡΟΣ - ΑΡΤΕΜΗ 0-3
ΕΥΡΥΑΛΗ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ 0-3
ΙΛΙΟ - ΑΙΟΛΟΣ 3-0
ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ 1-3
ΙΡΙΔΑ - ΡΕΝΤΗΣ 3-0
ΠΗΓΑΣΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 0-3
ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 0-3  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...