Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΓΕΡΑΚΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Με μία ακόμη άσχημη εμφάνιση του αντρικού μας τμήματος, ήρθε μία ακόμα ήττα στον εκτός έδρας αγώνα με το Γέρακα, που ήταν από αναβολή της 1ης αγωνιστικής με 3-0 (25-21, 25-22, 25-21).
Η ομάδα μας και στα τρία σετς, έπαιρνε μεγάλες διαφορές, αλλά δε μπορούσε να τις διατηρήσει και ειδικά μετά τους 17-18 πόντους του κάθε σετ, ο Γέρακας έκανε μεγάλα σερί, εκμεταλλευόμενος τα πάρα πολλά λάθη μας και ''καθάριζε'' το κάθε σετ.
Χαρακτηριστικά, το 13-18 του 1ου σετ, έγινε 25-21. Το 13-17 του 2ου σετ, έγινε 25-22 και το 13-18 του 3ου σετ, έγινε 25-21.
Ήταν μια εικόνα της ομάδας - η οποία για 3η αγωνιστική, αγωνίστηκε χωρίς τον προπονητή μας κ. Γιάννη Πλήθη στον πάγκο, από την άδικη τιμωρία που του έχει επιβληθεί -  που μας προβλημάτισε, αλλά μέσα απ΄ αυτά τα προβλήματα θα βρούμε τη δύναμη να αντισταθούμε και να προχωρήσουμε στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας αυτό που μας αξίζει.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Σταρίδα και Κολτσίδα.
ΟΦ ΓΕΡΑΚΑ: (-) Πανδής, Διονυσόπουλος, Φωτιάδης, Μπισμπίκας, Στυλιανού, Μπαλογιάννης, Παλαιολόγος (λ), Ιωάννου, Παπαδέας, Ρούσσος.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Διάκος) Ρεζκ, Κογκαλίδης Κ.Γ., Μαργαρίτης, Εξαδάκτυλος, Τραπεζουντίδης, Χριστόπουλος, Βογιατζίδης (λ), Μπίνιος, Κογκαλίδης Κ.Λ., Φύτρος, Στρατηγός.
Θα πρέπει στο σημείο αυτό, να σημειώσουμε ότι για τον αγώνα αυτό, ενημερωθήκαμε από την ΕΟΠΕ, τη Δευτέρα 18/11, για να παίξουμε την Τετάρτη 20/11. Μπορεί εύκολα κάποιος να κατανοήσει, τι σημαίνει να ειδοποιείται μια ομάδα ξαφνικά, ότι έχει αγώνα σε 2 ημέρες. Όχι βέβαια, ότι έφταιγε αυτό για την ήττα μας. 
Στους υπόλοιπους αγώνες της 1ης αγωνιστικής, που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα:
ΟΦΗ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 3-0
ΧΑΝΙΑ - Ν. ΠΕΡΑΜΟΣ 3-2 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...