Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

3ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Κ-18 Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΑΣΒΙΛΙ ΣΤΟ ΤΖΟΥΝΤΟ

Με το χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε από την Αττάλεια της Τουρκίας ο Βασίλης Μπαλαμπανασβίλι μετά την εξαιρετική του παρουσία στο Ευρωπαϊκό ΟΠΕΝ Κ18 στο τζούντο.

Το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Όπεν U18 που φιλοξενήθηκε στην Αττάλεια της Τουρκίας, κατέκτησε ο Βασίλης Μπαλαμπανασβίλι.
Ο τζουντόκα του Φίλιππου Αμυνταίου, ο οποίος προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αθήνας τον προσεχή Ιούλιο, σημείωσε πέντε νίκες σε έξι αγώνες και βρέθηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητών της κατηγορίας των -73 κιλών.
Ο Μπαλαμπανασβίλι σημείωσε δύο νίκες στα προκριματικά επί των Λούκα Μαϊσουράτζε (Γεωργία) και Ρομάν Ντόντσοφ (Ρωσία), όμως στον τρίτο κατά σειρά αγώνα ηττήθηκε από τον Αζέρο Σαμίρ Αγκάγιεφ. Στα ρεπεσάζ ήταν το απόλυτο... αφεντικό και με τρία Ippon επί των Τριστάνι Μοσακλισβίλι (Γεωργία), Ναίμ Χουσείνοφ (Αζερμπαϊτζάν) και Ραβάν Χουσεϊνζάντα (Αζερμπαϊτζάν) έφτασε στο μετάλλιο.
Οι υπόλοιποι Έλληνες τζουντόκα που συμμετείχαν στο τουρνουά και συγκεκριμένα οι Γιώργος Μαρκαριάν, Δημήτρης Τσουμήτας και Αμπράμ Μπουρντούλη αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο με ισάριθμες ήττες.
Οι επτά πρώτοι των -73 κιλών (συμμετείχαν συνολικά 29 αθλητές):

1. Σαμίρ Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν)
2. Ισραίλ Σαγκαίποφ (Ρωσία)
3. Σιμόν Μαμαρντασβίλι (Γεωργία)
3. Βασίλειος Μπαλαμπανασβίλι (ΕΛΛΑΔΑ)
5. Αλεξάντρ Στσεμπλέτοφ (Ρωσία)
5. Ραβάν Χουσεϊνζάντα (Αζερμπαϊτζάν)
7. Άλεκς Κιτιασβίλι (Γεωργία)
7. Ναίμ Χουσείνοφ (Αζερμπαϊτζάν) 
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...