Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

3η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΦΤΜΠΟΛ Κ-22

«Χάλκινα» τα κορίτσια του Σόφτμπολ
Η Εθνική Σόφτμπολ Γυναικών U22 κατέκτησε την 3η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις απέναντι σε μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος στη Βουλγαρία.
Η πορεία της εθνικής ξεκίνησε με ήττα από τη Ρωσία με 7-0, αλλά στη συνέχεια επικράτησε της διοργανώτριας Βουλγαρίας με 8-6. Την τρίτη μέρα του τουρνουά κέρδισε την Σλοβακία με 3-2, ενώ την επόμενη μέρα έπαιξε δύο αγώνες όπου γνώρισε την ήττα από την Τσεχία με 9-0 και κέρδισε την Ουκρανία με 2-1. Την τελευταία μέρα των προκριματικών, και ενώ είχε ήδη πάρει την πρόκριση για τους τελικούς, ξαναέπαιξε με τη Βουλγαρία και αυτή τη φορά κέρδισε πιο εύκολα με 9-2.
Στα τελικά βρήκε και πάλι μπροστά της την Τσεχία και δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση, ώστε να διεκδικήσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις. Γνώρισε την ήττα με 10-0 και κατέλαβε την 3η θέση, η οποία είναι τεράστια επιτυχία και δείχνει πως υπάρχει ταλέντο ικανό να σταθεί πολύ ψηλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ:
Κοροντζή Ιωάννα
Σκαρογιάννη Θεοδώρα
Κουρέα Ηλιάνα
Αναγνώστου Νεφέλη
Εμμανουήλ Δάφνη
Εμμανουήλ Δανάη
Τζώρτζη Σταυρούλα
Ζαβιτσάνου Ράνια
Παναγοπούλου Χαρούλα
Μερλίγκα Σταυρούλα
Γαβαλά Μαίρη
Γιαλκέτση Νικολέτα
Σταύρου Λόρεν
Μήνου Βασιλική
Βλάσση Ιωάννα
ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ:
Χωραφάς Διονύσης (Προπονητής)
Τρυγωνάκης Χαράλαμπος (Γυμναστής)
Χωραφά Ντενίζ (Μάνατζερ)
Τσιφάκης Δημήτρης (Φροντιστής)
sportshero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...