Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Η ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ



 
Στο φάιναλ-4 κορασίδων ο Ηρακλής Κηφισιάς
ΗΡΑΚΛΗΣ Κ.
 Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ο Ηρακλής Κηφισάς πήρε την πρόκριση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων. Στο ματς της ημιτελικής φάσης απέναντι στην ΑΕΚ πήρε την νίκη με 3-0 στο κλειστό του Ζηρινείου. 
 Τα κορίτσια του Στέφανου Πολύζου, έδειξαν την ανωτερότητα τους απέναντι στην ΑΕΚ, απέφυγαν τα εύκολα λάθη και με την βοήθεια των φίλων του βόλεϊ, που σχεδόν γέμισαν το Ζηρίνειο πανηγύρισαν την πρόκριση στο φάιναλ-4 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-21, 25-16)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Πολύζος): Λάβδα, Λιόντα, Μαυράκου, Καραμαούνα, Γκρέκα Σ., Κορναράκη / Οικονομοπούλου (λ), Τσιακούλα, Φλωράκη, Γκρέκα Αικ., Παπαδάγου, Πρόκτερ

ΑΕΚ (Μαργαρίτης): Ρίζου, Δαρδαμάνη, Τσίτου, Φουντουλίδη, Τσαπρούνη, Φάκη / Μπέλια (λ), Ομπασόκιε, Ντραγκότι, Γιαννοπούλου, Γιώτα, Γκέου.
 Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας
Στο Κατσάνειο της Θεσσαλονίκης παρουσία πολλών θεατών, στους ημιτελικούς Κορασίδων η Ελπίδα Αμπελοκήπων νίκησε τα Μουδανιά με σκορ 3 – 1 ( 25 - 14, 25 - 27, 25 - 20 και 25 - 12). Τα κορίτσια του Γιώργου Χρυσομαλλίδη έδειξαν την ανωτερότητα τους απέναντι στα Μουδανιά και πανηγύρισαν την πρόκριση στο φάιναλ-4 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. 
 Τα σετ 3-1 (25-14, 25-27, 25-20, 25-12)

ΕΛΠΙΔΑ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Παπάζογλου, Καρακατσιάνη, Ντολοπούλου, Νώτη, Καλαντάτζε/ Δάκου –λ, Καρασμάνη -λ, Πανταζή, Γιαννούλη, Ντουμάνη, Κούτουλα
ΠΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Κατριλιώτη): Ευτατόγλου, Τζεϊρατνίδου, Μυλωνά, Μάνου, Αρνάκη, Παπαβασιλείου/ Τογανίδου –λ, Οπλασένη -λ, Γιακουμάκη.

 Η Ηλιούπολη νίκησε με 3-1 τον ΑΟΝ Βύρωνος και προκρίθηκε στο φάιναλ φαιναλ 4 του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων.

Η Ηλιούπολη έκανε ξεκάθαρη την ανωτερότητα της στο παρκέ, αποδεικνύοντας έτσι και τη δυναμική της ως σύλλογος, καθώς φέτος πανηγύρισε την άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία.
Τα σετ 3-1 (25-15, 18-25, 25-21, 25-20)
Ηλιούπολη: Κατσιγιάννη, Μαγγίνα Α, Μαγγίνα Π, Κασάπογλου, Πανταζοπούλου, Ευθυμιοπούλου / Κυριαζοπούλου (λ), Πεντεφούντη (λ) Νιανιάρα, Νάστου
Βύρωνας: Μπαλογιάννη, Πάλλα, Παπασταύρου, Ακριτίδου, Σερόλλη,Ιατρού, Μάρη (λ) / Μπιτσάκου (–λ), Κώνστα, Χριστοπούλου, Χατζηαγγέλη.


Του Γιώργου Γκολέμα
Στο Κατσάνειο της Θεσσαλονίκης παρουσία πολλών θεατών, στους ημιτελικούς Κορασίδων ο Άρης Θεσσαλονίκης νίκησε τον Ασκληπιό Τρικάλων με σκορ 3-1.

Ο Άρης έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση του στο Final Four του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων καθώς επικράτησε μετά από ένα δραματικό παιχνίδι με 3-1 του Ασκληπιού Τρικάλων. Ο Άρης προηγήθηκε με 2-0 σετ και 22-11 στο τέταρτο σετ, ωστόσο Ασκληπιός με φοβερή αντεπίθεση ισοφάρισε 23-23 (!) για να πάρει το σετ όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης με 25-23 και μαζί και την πρόκριση.

Πολλά παράπονα από την διαιτησία έχει η ομάδα του Ασκληπιού Τρικάλων, η οποία θεωρεί ότι ο πρώτος διαιτητής αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα. Πλούσιο θέαμα από πλευράς διαιτησίας με κίτρινες και κόκκινες κάρτες, απομάκρυνση του προπονητή του Ασκληπιού Δημήτρη Ιόβτσεφ από τον πάγκο, προειδοποίηση για ένσταση από την ομάδα του Ασκληπιού και αρκετή ένταση στους πάγκους και την κερκίδα από λάθος σφυρίγματα.

Όπως μας δήλωσαν οι παράγοντες του Ασκληπιού ο συγκεκριμένος διαιτητής σήμερα ήταν ξένο σώμα στο άθλημα! Οι αγώνες έγιναν πάλι χωρίς ιατρό και τραυματίστηκε και αποχώρησε η ακραία παίκτρια του Ασκληπιού Εύα Γκουτζιούπα (πιθανή ρήξη μηνίσκου και έσω πλάγιου συνδέσμου). Χρέη ιατρού έκανε ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας του Ηρακλή. Με τον Ασκληπιό δεν αγωνίσθηκε και η κεντρικός Καλλιόπη Προβίδα η οποία είχε τραυματισθεί με διάστρεμμα στους αγώνες της Δράμας.
Τα σετ: 3-1 (25-20, 26-24, 21-25, 25-23)
ΆΡΗΣ (Κοκκίνου): Πήττα, Σαρηγιαννίδου, Λαϊνάκη, Κοσμά, Κούμρια, Μπουσνάκη, Χίντζιου-λ / Μάρκου, Κωνσταντινίδου
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Ιόβτσεφ): Λεπενιώτη, Γκουτζιούπα, Μακράκη, Τόλιου, Ντιρογιάννη, Γάτσα, Μουζακιάρη -λ / Μπουρλή, Γεωργίου, Χύτα, Κουκούτη.

voleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...