Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3 ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄

Αύριο στις 16:00 τελικά θα διεκδικήσουμε το χάλκινο μετάλιο του φετινού πρωταθλήματος παγκορασίδων Α΄, με αντίπαλο το Περιστέρι, αφού η ομάδα μας ηττήθηκε στον ημιτελικό από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΦΠ με 1-3 (20-25, 14-25, 25-22, 17-25).
Η ομάδα μας, δεν κατάφερε να παίξει καλό βόλει παρουσιάζοντας πολλά προβλήματα σε όλους τους τομείς. Παρ΄ όλα αυτά όμως προσπάθησε και διεκδίκησε τη νίκη, σε πολλές περιπτώσεις με ιδανικό τρόπο, κέρδισε ένα σετ, όμως ο Ολυμπιακός παρουσίασε καλύτερο σύνολο και κέρδισε δίκαια.
Η ομάδα μας, όπως παρατάχτηκε στο σημερινό αγώνα. Νο 8 ΙΩΑΝΝΟΥ, Νο 6 ΦΩΤΟΥ, Νο 2 ΛΙΟΛΙΟΥ, Νο 17 ΣΤΟΙΤΣΕΒΑ, Νο 4 ΑΓΓΕΛΗ, Νο 14 ΣΥΝΑΠΙΔΟΥ, Νο 9 ΧΑΝΟΥ Κ., Νο 3 ΘΩΜΑΙΔΟΥ, Νο 18 ΧΑΝΟΥ Στ., Νο 19 ΜΟΙΡΑ
Τα κορίτσια μας ίσως ήταν περισσότερο αγχωμένα από όσο περιμέναμε, άγχος που εκπορευόταν από τον πάρα πολύ κόσμο, που ήρθε για ακόμα μια φορά να μας συμπαρασταθεί.
Στο 1ο σετ, ο Ολυμπιακός διατηρούσε ένα μικρό προβάδισμα μέχρι όμως να προηγηθούμε με 17-16, ο Ολυμπιακός ξαναπήρε τα σκήπτρα με 18-21, για να διατηρήσει και αυξήσει το σκορ, μέχρι το 0-1.
Στο 2ο σετ, δώσαμε με σωρεία λαθών και αδρανειών την ευκαιρία στον Ολυμπιακό, να προηγηθεί εύκολα με 0-2.
Στο 3ο σετ, όλα άλλαξαν. Η Δραπετσώνα με πολύ πάθος και πίστη στις δυνατότητες της, έπαιξε το τελευταίο της χαρτί, κυνήγησε το σετ και παρ΄ ότι έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε, ανέτρεψε τη διαφορά και μείωσε σε 1-2.
Στο 4ο σετ, μπήκαμε με αποφασιστικότητα για την ολική ανατροπή. Ο Ολυμπιακός όμως ξεκίνησε και πάλι καλύτερα, δε μπορούσε όμως να αποσπαστεί με τη Δραπετσώνα να ακολουθεί μέχρι το 13-15. Οι ψυχικές όμως δυνάμεις, μας εγκατέλειπαν, με αποτέλεσμα εύκολα τελικά ο Ολυμπιακός να γράψει το τελικό 1-3 και να πανηγυρίσει την πρόκριση του στον αυριανό τελικό.
Με λάθη η διαιτησία των κ.κ. Διαμάντη και Παπαχατζή.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζηδημητρίου) Αγγέλη, Χάνου Κ., Ιωάννου, Θωμαίδου, Λιόλιου, Στοίτσεβα / Χάνου Στ., Συναπίδου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ: (Καμπερίδης, Κυριακάκης) Αδαμοπούλου, Κουτρούλη, Καίσαρη, Κοχιαδάκη, Ζουμίδη, Θεοδώρου / Μπακιρτζόγλου.
Στον άλλο ημιτελικό ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 3-2
Το αυριανό πρόγραμμα:
16:00 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
18:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ     

Σε ότι αφορά το οργανωτικό κομμάτι, δυστυχώς πάρα πολλά πράγματα ακυρώθηκαν με κορυφαίο τη μη διαδικτυακή μετάδοση, λόγω μηδενικού σήματος. Ο αγώνας, όμως γράφτηκε και σε λίγα λεπτά θα είναι στον ''αέρα'' του sportsonair.gr
Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα θα αναλυθούν και αποδωθούν οι ευθύνες, με ηρεμία εν ευθέτω χρόνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...