Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ 3-0 ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Με μια μεγάλη νίκη επί του ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ με 3-0 (25-20, 25-03, 25-14) πανηγύρισε την πρόκριση του στο final 4 το α΄ τμήμα των παγκορασίδων μας.
Μετά την πρώτη συμμετοχή μας σε τελική φάση παγκορασίδων το 2006-07 με την τότε πολύ καλή φουρνιά των Χίου, Σαβριάδου, Αμοριανού, Παπαδάκη, Νικολακοπούλου, Πάνο, Αθανασάκη, Σταματάκη, Βουλγαράκη, Αντωνοπούλου, Λαμπίρη, Καραμήτσου, όταν και καταλάβαμε την 4η θέση, χάνοντας στον ημιτελικό από τους Τράχωνες με 3-1 και στο μικρό τελικό από τον Ολυμπιακό με 3-0, ήρθε η φετινή φουρνιά για να επαναλάβουμε για δεύτερη φορά την παρουσία μας, με μεγαλύτερη αυτή τη φορά φιλοδοξία.
Χθες είχαμε και τη μεγάλη ευτυχία, να κατακλυστεί το γήπεδο μας από 1000 και πλέον φίλαθλους και των δύο ομάδων, οι οποίοι δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα. Είναι χαρακτηριστικό, ότι τόσος κόσμος για βόλει στο γυμναστήριο μας, είχε να συρεύσει από το 2002, στον τελικό του πρωταθλήματος αντρών Ολυμπιακού - Ηρακλή.
 Ο αγώνας στο ξεκίνημα του, είχε να παρουσιάσει τη νευρικότητα και των δύο ομάδων, λόγω της κρισιμότητας του και του πολύ κόσμου. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, μέχρι το 18-20, όταν η Δραπετσώνα με σερί 7-0 προηγήθηκε με 1-0.
Στο δεύτερο σετ, η ομάδα μας φάνηκε απαλλαγμένη από το άγχος και με όπλο το πολύ καλό σέρβις της, έκανε εύκολα το 2-0.
Στο 3ο σετ, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τη Δραπετσώνα να παίρνει αυξανόμενη διαφορά στο σκορ.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Κατσούλη και Μωραγιάννη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζηδημητρίου) Αγγέλη, Χάνου Κ., Ιωάννου, Θωμαίδου, Συναπίδου, Λιόλιου / Χάνου Στ., Στοίτσεβα.
ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ: (Δεναξάς) Δραλανιώτη, Γουνού, Γιαννατσή, Καρούσου, Καλλιντεράκη, Σαλούφα / Νησιρίου, Γιούργα, Ράπτη, Γιαννάκη, Αγγελή.
Στους υπόλοιπους νοκ άουτ αγώνες για την πρόκριση στην τελική φάση:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΤΕΜΗ 3-0
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ 3-1
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 1-3
Τα ζευγάρια της τελικής φάσης:
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...