Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΓΙΑ ΤΗ 2η ΘΕΣΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ CONTINENTAL CUP



Για τη δεύτερη θέση η Εθνική γυναικών
Η Γερμανία υπερίσχυσε επί της Εθνικής γυναικών με 2-0 νίκες στον τελικό του 3ου γύρου του προ-Ολυμπιακού τουρνουά Continental Cup, στο Avant Garde Sports Club, κατακτώντας την πρωτιά στον όμιλο της Θεσσαλονίκης.

Οι Γερμανίδες εξασφάλισαν έτσι την παρουσία τους στην τελική φάση, που θα γίνει τον Ιούνιο του 2016 και όπου θα κριθούν τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ οι Ελληνίδες αθλήτριες θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία μέσω της ημιτελικής φάσης του Continental Cup, που θα γίνει φέτος τον Σεπτέμβριο.

Παρά την καλή εμφάνισή τους και την ένθερμη υποστήριξη των φιλάθλων που πλημμύρισαν τις εξέδρες, οι Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη ηττήθηκαν από τις Λούντβιχ / Μπίνεκ με 2-1 σετ (21-19, 16-21, 15-6), πληρώνοντας την έλλειψη συγκέντρωσης και τύχης σε κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες έχασαν το 1ο σετ με τυχερό άσο της Μπίνεκ, ανέκαμψαν στο 2ο σετ μ’ ένα εντυπωσιακό σερί που μετέτρεψε το αρχικό 1-5 σε 8-5, αλλά έκαναν κακό ξεκίνημα και στο τάι μπρέικ, με συνέπεια να γνωρίσουν την ήττα.

Από την πλευρά τους, οι Καραγκούνη / Μεθενίτη έδωσαν ό,τι είχαν απέναντι στις πολύ ισχυρότερες Μπέργκερ / Μπέτε, αλλά τελικά έχασαν με 2-0 (21-14, 23-21), παρότι στο 2ο σετ προηγήθηκαν 13-9 και είχαν το πρώτο σετ-μπολ.

Η Εθνική γυναικών θα έπαιζε με την Αγγλία για τη 2η - 3η θέση, με στόχο την επικράτηση, που θα τη φέρει σε ευνοϊκότερη θέση ενόψει της κατάρτισης των ομίλων της ημιτελικής φάσης του Continental Cup.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...