Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΝΤΡΩΝ

Φραγκίσκος ΧΑΛΑΒΑΖΗΣ
Με ήττα στον τελικό του πρωταθλήματος μη ενεργών αντρών, έκλεισε τις φετινές υποχρεώσεις του, το νεοιδρυθέν τμήμα του συλλόγου μας, από τον ΑΣΤΕΡΑ με 3-0 (25-19, 25-15, 25-19).
Η ομάδα μας, δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της και ειδικά με την απόδοση του ημιτελικού και υποτάχτηκε φυσιολογικά στον ανώτερο Αστέρα, ο οποίος κατάκτησε το πρωτάθλημα απόλυτα δίκαια, αφού και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος επέδειξε την καλύτερη πορεία.
Και στα τρία σετς, ο Αστέρας έπαιρνε διαφορές από την αρχή, τις οποίες συντηρούσε εύκολα. Η ομάδα μας, πόνταρε στην κούραση των αντίπαλων αθλητών, λόγω ηλικίας, αλλά αυτές οι προσδοκίες αποδείχτηκαν φρούδες, από τη στιγμή που δε μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό.
Η ομάδα μας, αναγκάστηκε να αγωνιστεί στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος και στην τελική φάση, χωρίς τρία βασικά στελέχη της, τους Σκαρτάδο, Ευαγγέλου και Γούλια, για διάφορους λόγους. Είναι γεγονός, ότι αν υπήρχαν στο δυναμικό μας, τότε ο κάτοχος του τίτλου, θα ήταν διαφορετικός.
Πάντως, με το χθεσινό αργυρό μετάλιο, είμαστε ικανοποιημένοι και με τον τρόπο αυτό, έκλεισε η φετινή τριλογία των μεταλίων για το σύλλογο μας, αποκτώντας μετά το χρυσό του μικτού και το χάλκινο των παγκορασίδων και τα τρία χρώματα.
Στις ατομικές διακρίσεις για το σύλλογο μας, βραβεύτηκαν ο Φραγκίσκος ΧΑΛΑΒΑΖΗΣ, ως καλύτερος υποδοχέας και ο Σπύρος ΒΡΑΔΗΣ, ως καλύτερος μπλοκέρ. Τις υπόλοιπες διακρίσεις πήραν οι αθλητές του Αστέρα Μπάμπε του καλύτερου πασαδόρου και Σαλταούρας του καλύτερου επιθετικού και του MVP. 
'Αριστη η διαιτησία των κ.κ. Παπαστάμου και Αντωνόπουλου.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μουρούτης, Μπάμπε, Σαλταούρας, Καλλίλας, Τσιατσούλης, Αναγνωστόπουλος, Ρουπάκης (λ), Παράβας (λ), Φιλιππίδης, Αρακάς, Γιαννόπουλος, Σταματιάδης.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Σκαρτάδος) Καλαφατέλης, Καγιαλής, Βενεκές, Βραδής, Πετικίδης, Μαρμαρινός, Χαλαβαζής (λ), Αρχοντής, Μπουλούμπασης, Αθανασάκος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...