Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Με το δεξί η Εθνική ανδρών στο Continental Cup

Με το δεξί η Εθνική ανδρών στο Continental Cup

  Ο Γιώργος Κοτσιλιάνος και ο Νίκος Ζουπάνης επικράτησαν με 2-0 των Λευκορώσων Καβαλένκα / Ντζιάντκου στο «golden match» των ημιτελικών του τρίτου γύρου του προ-ολυμπιακού τουρνουά Continental Cup που έγινε  στις εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports Club, στην Καρδία Θεσσαλονίκης.
Προηγουμένως η Εθνική ομάδα είχε μία νίκη και μία ήττα αφού οι Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης νίκησαν με 2-0 (21-16, 21-13) τους Ντέντκοφ / Σιναγιέφσκι, ενώ οι Μπιλλήρης / Ρουμελιωτάκης έχασαν με 2-0 (21-18, 21-12) από τους Καβαλένκα / Ντζιάντκου.

Η Ελλάδα θα αναμετρώνταν την Κυριακή με τη Γερμανία, με έπαθλο την πρωτιά του ομίλου, που δίνει την απευθείας πρόκριση για τον τελικό του ευρωπαϊκού τουρνουά, όπου και θα δοθούν τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες τον Ιούνιο του 2016.

Οι ηττημένες των πρωινών ζευγαριών Λευκορωσία και Ρουμανία θα έπαιζαν μεταξύ τους με τη νικήτρια ομάδα να παραμένει «ζωντανή» στη διαδικασία διεκδίκησης της Ολυμπιακής πρόκρισης και τη χαμένη να αποχαιρετά οριστικά το Continental Cup.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...