Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 0-3 ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Με εντός έδρας ήττα από τον ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ με 0-3 (09-25, 20-25, 14-25) συνέχισε το τμήμα των νεανίδων μας για τη γ΄ φάση του πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας - ήδη αποκλεισμένη από την τελική φάση - παρουσιάστηκε χωρίς την απαιτούμενη προσέγγιση στον αγώνα και μοιραία αποτέλεσε εύκολο αντίπαλο για την Αργυρούπολη.
Κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση στο 2ο σετ και μέχρι τα μέσα του 3ου σετ, στα οποία προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήταν αρκετό για να διεκδικήσουμε τη νίκη.
Άριστη η διαιτησία του κ. Βλάχου και της κας. Θεοδωρίδου.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζηδημητρίου) Μπουρέλι, Φούσκα, Ιωάννου, Πολυμεροπούλου, Λιόλιου, Ζάππα, Γρηγοράτου (λ), Χάνου Στ. (λ), Μαρκάκη, Χάνου Κ., Στοίτσεβα.
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: (Αρναούτης) Γιατρά, Ματσούκα, Βελούδου, Οσοκουέρε, Δελατόλα, Γούλα, Ζουμπούκου (λ), Τσουρουπάκη (λ), Καπάτου, Γκίμπερτ, Γεωργίου, Μουλακάκη, Χαλκίδου.

Στον άλλο αγώνα της 5ης αγωνιστικής: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (14-06) 09 
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (11-09) 08 (2)
---------------------------------------------------------
3. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (11-08) 08 (1) 
4. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (02-15) 05

Το Αιγάλεω, έχει προκριθεί ήδη στην τελική φάση, ενώ η δεύτερη θέση θα κριθεί στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής Αργυρούπολη - Ολυμπιακός, όπου ο νικητής προκρίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...