Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Η 1η ΣΧΟΛΗ ΠΑΣΑΔΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΠΙΛΙΑΝΑ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΒΙΤΣ

Ο ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και το STAR VOLLEY ACADEMY διοργανώνουν την 1η ΣΧΟΛΗ ΠΑΣΑΔΟΡΩΝ με την κορυφαία Πασαδόρο του Ελληνικού πρωταθλήματος volley (έπαθλο Novasports) Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς για τους ταχύτερα ανερχόμενους αθλητές και αθλήτριες volley που στοχεύουν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους μαθαίνοντας τα μυστικά αυτής της «στρατηγικής» θέσης του πασαδόρου.
 
Όποιος-α πασαδόρος (όλες οι ηλικίες) επιθυμεί να αφιερώσει χρόνο, να εκπαιδευτεί και να προπονηθεί συνεργαζόμενος με την κορυφαία αθλήτρια Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς και τους συνεργάτες της Ακαδημίας και του αθλητικού συλλόγου, το τριήμερο 25-27 Απριλίου 2016, καλωσορίζουμε τη συμμετοχή του σε αυτό το μοναδικό «σχολείο» ανάπτυξης και αθλητικής εκπαίδευσης.

Το σχολείο απευθύνεται και σε αθλητές των υπόλοιπων θέσεων, οι οποίοι θα διδαχτούν τη σωστή συνεργασία πασαδόρου - επιθετικού.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
 
Η οπτική επαφή του πασαδόρου - περιοχές ευθύνης πασαδόρου
Ο προσανατολισμός και μετακινήσεις του πασαδόρου στο γήπεδο
Η βασική ενέργεια τροφοδοσίας από τον πασαδόρο.
 
o Η πάσα
o Η πίσω πάσα
o Η πλάγια πάσα
o Η πάσα με άλμα
o Η πάσα με ένα χέρι
 
Υπολογισμός τροχιάς πάσας
  
Είδη πάσας
o Πάσες 1ου, 2ου,3ου χρόνου
Η «ποιότητα» της πάσας
Λύσεις ανάγκης
Συνεργασία με τον προπονητή κατά τη διάρκεια του αγώνα
Ατομικές ασκήσεις του πασαδόρου
 
 Ασκήσεις στον τοίχο
o Ασκήσεις για παράλληλες πάσες
o Ασκήσεις για την ακρίβεια της πάσας
o Ασκήσεις επιδεξιότητας
 
 Η εκμετάλλευση του αντίπαλου μη ικανού μπλοκέρ
 
Η διείσδυση του πασαδόρου προς την καθορισμένη περιοχή
Η διείσδυση από τη ζώνη 1, 6 και 5.
Η διείσδυση μετά την αντίπαλη επίθεση
Γρήγορο – αργό παιχνίδι το δίνει ο πασαδόρος
Η επιλογή του πασαδόρου
Συνηθισμένα λάθη
 
ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
Η διαθεσιμότητα μοναδικού αθλητικού εξοπλσμού της Ακαδημίας (SPORTS ATTACK), επιτρέπει την πρακτική εξοικείωση και την προσομοίωση «απαιτητικών» συνθηκών αγώνα που αντιμετωπίζουν οι πασαδόροι και οι επιθετικοί όπως π.χ.
Ταχύτητα υποδοχής
Δυσκολία περιστροφών
Διαφορετικοί προσανατολισμοί (γωνίες) κλπ
 
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ (TRAINING MANUAL)
Στους συμμετέχοντες, θα διανεμηθεί εκπαιδευτικό υλικό (Εγχειρίδιο Συμμετέχοντα) με ειδικές αναφορές από γνωστή Ακαδημία Volley των ΗΠΑ με την οποία συνεργάζεται κατ΄ αποκλειστικότητα η Ακαδημία STAR VOLLEY και φυσικά πλούσιο υλικό στις θεματολογίες του εκπαιδευτικού προγράμματος το οποίο έχουν επιμεληθεί επαγγελματίες αθλητές.
 
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥ DVD ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
Σε συνεργασία με το sporthero.gr, συνεργάτη της Ακαδημίας Star Volley και του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας για την περίοδο 2015-2016, δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας και επεξεργασίας ατομικού DVD αθλητή / αθλήτριας που επιθυμεί να διατηρήσει στο αρχείο του/της αυτή την πολύ σημαντική εκπαίδευση.
Για τον ίδιο λόγο, παρέχεται επίσης η δυνατότητα δημιουργίας ατομικού αρχείου φωτογραφιών (photo book) αθλητή / αθλήτριας.
 
Η προσπάθεια αυτή είναι μόνο το ξεκίνημα της διαδρομής που επιθυμούμε να εξασφαλίσουμε στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου και της Ακαδημίας και στους γονείς και κηδεμόνες τους που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους στο συνολικό έργο που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε.
Eπιβεβαιώστε και κλείστε τις ημερομηνίες αυτές για να ζήσετε μια μοναδική αναπτυξιακή αθλητική εμπειρία συνεργαζόμενοι με την πρώτη των πρώτων: την κορυφαία πασαδόρο του Ελληνικού πρωταθλήματος, την Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς.
(θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
 
Υπεύθυνη προγράμματος: Ολγα Χατζηδημητρίου, Head Coach Ακαδημίας
  
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου