Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

ΔΑΣ Δραπετσώνας-Star Volley Academy: 1η Σχολή Πασαδόρων με τη Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς !

Ο ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και το STAR VOLLEY ACADEMY διοργανώνουν την 1η ΣΧΟΛΗ ΠΑΣΑΔΟΡΩΝ με την κορυφαία Πασαδόρο του Ελληνικού πρωταθλήματος volley (έπαθλο Novasports) Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς για τους ταχύτερα ανερχόμενους αθλητές και αθλήτριες volley που στοχεύουν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους μαθαίνοντας τα μυστικά αυτής της «στρατηγικής» θέσης του πασαδόρου.

Οποιος πασαδόρος ή επιθετικός (όλες οι ηλικίες) επιθυμεί να αφιερώσει χρόνο, να εκπαιδευτεί και να προπονηθεί συνεργαζόμενος με την κορυφαία αθλήτρια Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς και τους συνεργάτες της Ακαδημίας και του αθλητικού συλλόγου το τριήμερο 25-27 Απριλίου 2016, καλωσορίζουμε τη συμμετοχή του σε αυτό το μοναδικό «σχολείο» ανάπτυξης και αθλητικής εκπαίδευσης.
Γιατί πρόκειται για πραγματική "Σχολή" εκπαίδευσης και προετοιμασίας Πασαδόρων;
 
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ


ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
Η διαθεσιμότητα μοναδικού αθλητικού εξοπλισμού της Ακαδημίας, επιτρέπει την πρακτική εξοικείωση και την προσομμοίωση «απαιτητικών» συνθηκών αγώνα που αντιμετωπίζουν οι πασαδόροι και οι επιθετικοί όπως π.χ.
   - Ταχύτητα υποδοχής
   - Δυσκολία περιστροφών
   - Διαφορετικοί προσανατολισμοί (γωνίες) κλπ.


• ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ (TRAINING MANUAL)
Στους συμμετέχοντες, θα διανεμηθεί εκπαιδευτικό υλικό (Εγχειρίδιο Συμμετέχοντα) με ειδικές αναφορές από γνωστή Ακαδημία Volley των ΗΠΑ με την οποία συνεργάζεται κατ΄ αποκλειστικότητα η Ακαδημία STAR VOLLEY και φυσικά πλούσιο υλικό στις θεματολογίες του εκπαιδευτικού προγράμματος το οποίο έχουν επιμεληθεί επαγγελματίες αθλητές.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥ DVD ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
Σε συνεργασία με το sporthero.gr, συνεργάτη της Ακαδημίας Star Volley και του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας για την περίοδο 2015-2016, δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας και επεξεργασίας ατομικού DVD αθλητή / αθλήτριας που επιθυμεί να διατηρήσει στο αρχείο του/της αυτή την πολύ σημαντική εκπαίδευση. Για τον ίδιο λόγο, παρέχεται επίσης η δυνατότητα δημιουργίας ατομικού αρχείου φωτογραφιών (photo book) αθλητή / αθλήτριας.


Η προσπάθεια αυτή είναι μόνο το ξεκίνημα της διαδρομής που επιθυμούμε να εξασφαλίσουμε στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, τους γονείς και κηδεμόνες τους που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους στο συνολικό έργο που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε.
Eπιβεβαιώστε και κλείστε τις ημερομηνίες αυτές για να ζήσετε μια μοναδική αναπτυξιακή αθλητική εμπειρία συνεργαζόμενοι με την πρώτη των πρώτων: την κορυφαία πασαδόρο του Ελληνικού πρωταθλήματος, την Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς.
           
Υπεύθυνη προγράμματος: Όλγα Χατζηδημητρίου, Head Coach Ακαδημίας

(Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου