Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-1 ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄

Αλεξάνδρα ΛΕΟΥΣΗ
Με εκτός έδρας ήττα από τον ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑ με 3-1 (25-14, 18-25, 25-23, 25-23), ξεκίνησε στη β΄ φάση του πρωταθλήματος το γ΄ τμήμα των παγκορασίδων μας.
Ο αγώνας ήταν πάρα πολύ καλός για το επίπεδο του πρωταθλήματος και ενθουσίασε του φίλους των δύο ομάδων που τον παρακολούθησαν.
Η ομάδα μας παρουσίασε καλή εικόνα και διεκδίκησε τη νίκη με πολλές αξιώσεις η οποία χάθηκε στις λεπτομέρειες.
Στα δύο πρώτα σετς η κάθε ομάδα στα νικηφόρα της σετς ήταν καλύτερη για να γίνει το 1-1.
Στο 3ο σετ, η Δραπετσώνα ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 6-9, 7-14. Ο Πορφύρας, όμως αντέδρασε και ισοφάρισε σε 15-15, για να πάει το σετ πόντο - πόντο μέχρι να προηγηθεί ο Πορφύρας με 2-1.
Στο 4ο σετ, ο Πορφύρας ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 12-6 και 17-11. Η ομάδα μας, με τη σειρά της αντέδρασε για να ισοφαρίσει σε 18-18, για να πάει κι αυτό το σετ πόντο - πόντο μέχρι που πάλι ο πιο ψύχραιμος Πορφύρας κατάφερε και έγραψε το τελικό 3-1.
Άριστη η διαιτησία των κυριών Λιάκου και Τούντα.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ: (Δελαγραμμάτικα) Βλάση, Περέρα, Βαρθολομάτου, Παναγιωτοπούλου, Κωστούρου, Κυριακοπούλου / Κάτσινα, Γκιάκου, Ζάρκου, Κοκοσιώτη, Γαμπιεράκη.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Μεσσάλας) Καζάκου, Λεκάι Κλ., Λεούση, Σωτηρίου, Βενεκέ Στ., Καγιαλή / Λεκάι Ρ., Μαρμαρινού, Βενεκέ Μ., Μπουλούμπαση, Κογκαλίδη.
 
Στον άλλο αγώνα της 1ης αγωνιστικής: ΑΛΙΜΟΣ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 3-0. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...