Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Συγχαρητήρια Κορίτσια !

Προχθές η γυναικεία ομάδα volley παρά το γεγονός ότι έφθασε μερικά βήματα πριν τον τελικό του Κυπέλλου αφού προηγήθηκε με 2-0 σετ επί της αξιόμαχης ομάδας της Ένωσης Ιλίου, ομάδα μεγαλύτερης αγωνιστικής κατηγορίας, ηττήθηκε τελικά με 3-2 σετ.
'Ομως, το γεγονός ότι η ομάδα αυτή έφθασε στα ημιτελικά του κύπελου, είναι τιμή για τις αθλήτριες και μόνο ικανοποίηση αφήνει αυτή η συμμετοχή.
Η γυναικεία ομάδα volley, μια από τις νεαρότερες ηλικιακά ομάδες στις κατηγορίες της ΕΣΠΕΔΑ, “κατέβαλε” το οφειλόμενο “τέλος” που είναι η απειρία στη διαχείριση μεγάλων αγώνων. Όμως δεν υπήρξε κάποιος στη χθεσινή αναμέτρηση (εντός και εκτός γηπέδου) που να μην αναγνώρισε την σταθερή και διαρκή αγωνιστική πρόοδο της ομάδας και να μην έδωσε συγχαρητήρια για τη συστηματική προσπάθεια που γίνεται αυτή την αθλητική χρονιά.

Συγχαρητήρια σε ΟΛΕΣ τις αθλήτριες και την προπονήτρια για τη δουλειά που έχει γίνει.
Το μέλλον είναι εμφανώς δικό σας με υπομονή, ακόμη περισσότερη προσπάθεια.
Να είναι όλοι βέβαιοι ότι η διοίκηση του συλλόγου και η Ακαδημία Star Volley θα είναι δίπλα στην προσπάθεια αυτή η οποία σε οκτώ περίπου μήνες από την αρχή της περιόδου, έδωσε εξαιρετικά αποτελέσματα όπως ήταν η ανάδειξη της γυναικείας ομάδας στην πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ (αυτή την εβδομάδα ξεκινούν τα play-offs ανόδου) και τη συμμετοχή στην τελική φάση του Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ (αποκλείοντας ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών).
Συγχαρητήρια και Καλή Συνέχεια !
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...