Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ ΣΤΟ sportsonair.gr: ''ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ STAR VOLLEY ACADEMY''

Δείτε τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΑΣ Δραπετσώνας, Γιώργος Κογκαλίδης, στον Γιάννη Κελετσέκη, μετά την ήττα της ομάδας του από την Ένωση Ιλίου με 3-2, στον 1ο ημιτελικό του Κυπέλλου Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.
To βίντεο ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Νομιζω πως δεν αρκει μια ομαδα ''να μην παιξει καλα'' για να χασει αλλα πρεπει και η αλλη ομαδα ΚΑΤΙ καλο να εχει κανει για να βρεθει σε εναν τελικο....ΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε δίκιο σε γενικές γραμμές κ. Καραχάλιε γι αυτά που γράφετε, αλλά αυτά ισχύουν γενικά όπως προέγραψα. Για το χθεσινό αγώνα η παραδοχή όλων είναι ότι η Δραπετσώνα ''αυτοκτόνησε'' με 2-0 και 16-13 μπροστά. Καθόλου δεν απαξιώνεται η νίκη της ομάδας σας, η οποία ήταν δίκαιη. Εξάλου το ιστολόγιο είναι συλλογικό και απευθύνεται στους φίλους της ομάδας μας και η όποια κριτική γίνεται, γίνεται με γνώμονα την ομάδα μας. Δεν είμαστε ΜΜΕ που κριτικάρει και τις δύο πλευρές. Πιστεύω να έγινα αντιληπτός, ΕΕΕΕ;!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...