Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΛΕΙΣΕ 12ΕΤΙΑ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

Παλαιότερα και πριν αρχίσει ο επαγγελματισμός στο ποδόσφαιρο, ο ποδοσφαιριστής που θα έκλεινε 8ετία στο σύλλογο του, ήταν ελεύθερος να μεταγραφεί όπου ήθελε.
Στην περίπτωση μας όμως, υπάρχει αθλητής στο σύλλογο μας, ο οποίος αυτές τις ημέρες έκλεισε 12ετία στο σύλλογο μας, με αδιάλειπτη μάλιστα παρουσία. 
Αυτός λοιπόν, δεν είναι άλλος από τον επί σειρά ετών φύσει και θέσει αρχηγό μας Βαγγέλη ΣΤΡΑΤΗΓΟ, για τον οποίο, για την προσφορά του και όχι μόνο αγωνιστική, στο σύλλογο μας, του πρέπει η μέγιστη τιμή.
Ο Βαγγέλης, γεννήθηκε στις 08/08/1985 και το πρώτο του δελτίο το έκανε στις 07/05/1999, στον Ολυμπιακό, από τον οποίο μεταγράφηκε το 2004 στην ομάδα μας, βρισκόμενος άμεσα στην αντρική ομάδα του συλλόγου μας, η οποία στην πρώτη της παρουσία στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Β΄ ΕΣΠΕΔΑ. 
12 χρόνια λοιπόν μεγάλης και απροβλημάτιστης προσφοράς, δε τη συναντάς εύκολα σήμερα και ευχόμαστε αυτό το σερί να συνεχιστεί και να φτάσει εκεί που ονειρεύεται και ονειρευόμαστε όλοι μας, με αρχή τη φετινή περίοδο, ώστε να ευοδωθούν οι στόχοι μας.
Τα 12 χρόνια να πολλαπλασιαστούν και όταν έρθει η ώρα του αγωνιστικού αποχαιρετισμού, η οποία ακόμα αργεί, το σίγουρο είναι, ότι υπάρχει θέση για τη συνέχεια της προσφοράς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...