Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 0-3 ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ

Απόστολος ΜΑΡΟΥΣΗΣ
Με εντός έδρας ήττα από το ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ με 0-3 (10-25, 20-25, 06-25) συνέχισε στο πρωτάθλημα το τμήμα των παίδων μας.
Η ομάδα μας, είχε μέτρια παρουσία προσπαθώντας για κάτι καλύτερο, αλλά δεν κατέστη εφικτό.
Καισ στα τρία σετς η Ηλιούπολη, έπαιρνε από την αρχή μεγάλες διαφορές, φτάνοντας εύκολα στο τελικό 0-3.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Μενεσλή και Πεσίνογλου.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Αρματάς) Ανέστης, Μαρούσης, Κωστάλογλου, Αντωνόπουλος, Περιμένης, Τέντης, Κιάρι (λ), Σαββίδης (λ), Βεζύρης, Χραμπάνης.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: (Παπαχρήστος) Ανέστος, Λιάπης, Ντάικος, Κώστας, Βακούλης Χ., Μπαρμπουνάκης, Καλομοίρης (λ), Βακούλης Δ, Ναυπλιώτης, Δρόσης, Γεροχρήστος.

Στους υπόλοιπους αγώνες της 12ης αγωνιστικής:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΥΡΥΑΛΗ 3-1
ΑΚΑΔΗΜΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-0

  
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ (27-03) 27

2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (27-04) 27

3. ΑΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ (19-17) 18
4. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ (20-15) 17
----------------------------------------------
6. ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (11-22) 10
5. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (12-27) 09 
7. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (02-30) 00   

Αρμενική, Ολυμπιακός, Ακάδημος και Ευρυάλη, προκρίθηκαν στη β΄ φάση του πρωταθλήματος.
 

2 σχόλια:

  1. Τον Θεοδωρόπουλο που έπαιξε, μόνο στο 2ο σετ, όντας τραυματίας και πήρε απο σερβίς 11 πόντους απο τους 20 και το 24-09 το έκανε 24-20 δεν τον γράψατε .... δεν γράψατε ούτε τον Τσουλφά. ¨ολο στο πρόχειρο ...

    Σύνολο σετ παίδων 02-30 και σε λίγο ξεκινούν οι παμπαίδες ... η διαπόμπευση του αθλήματος συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μας κύριε που υπογράφεται ως ''Τάκης Μορφονιός'' κατ΄αρχήν χαιρόμαστε μου διαβάζετε το ιστολόγιο του συλλόγου μας, το μόνο πανελλήνια με τόσο αναλυτικές περιγραφές και στοιχεία όλων των αγώνων, ολων των τμημάτων, κάτι που απαιτεί πολύωρη απασχόληση, κάτι που σίγουρα γνωρίζετε ως μπλόκερ που είστε κι εσείς.
    Το θεωρούμαι ότι κατ΄ αρχήν θα έπρεπε ως πρώτο σας σχόλιο στο ιστλόγιο να βρίσκατε να λέγατε και μια καλή κουβέντα. Αλλά, δεν πειράζει. Σε ό,τι αναφέρεστε, δεχτείτε παρακαλούμε τις απολογίες μας, για την παράλειψη αυτή, αλλά δυστυχώς:
    1. Οι αναφορές των ονομάτων στα φύλλα αγώνα, τις περισσότερες φορές είναι δυσδιάκριτες, σε αριθμούς και ονόματα και πολλές φορές μαντεύουμε τι θα γραφτεί. Όπως και στην περίπτωση μας.
    2. Αν αναφέρεστε, γιατί δεν έχει γίνει ιδιαίτερη αναφορά σε ονόματα αθλητών που είχαν καλή απόδοση σε κάποιον αγώνα, αν έχετε παρατηρήσει οι προσωπικές αναφορές είναι σπανιότατες και σε αυτά τα 8 χρόνια του ιστολόγιου, δεν έχουν ξεπεράσει τον αριθμό 3.
    3. Στις αναφορές σας περί διαπόμπευσης του αθλήματος, νομίζω ότι αδικείται την όλη προσπάθεια όλων μας και πολύ γρήγορα θα έρθει η στιγμή που θαδ διαψευστείτε, ελπίζω ευχάριστα.
    Τέλος, νομίζω ότι θα ήταν καλό, αντί να βγάζετε την πίκρα σας δημόσια 9κάτι που έχετε, όλο το δικαίωμα), καλό θα ήταν να το συζητούσατε μαζί μας και να προσπαθούσατε κι εσείς προς όφελος όλων μας.
    Υ.Γ. Είναι η πρώτη και ελπίζω η μοναδική φορά, που απαντώ σε ανώνυμο σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...