Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΗΤΤΑ ΟΙ ΜΕΘΕΝΙΤΗ / ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SNOW VOLLEY

    Ήττα στο τάι μπρέικ για Μεθενίτη, Τριανταφυλλίδη
    Την ήττα στις λεπτομέρειες γνώρισαν στο εναρκτήριο παιχνίδι τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Snow Volleyball της Αυστρίας Πηγιάννα Μεθενίτη, Λίζα Τριανταφυλλίδη (Νο16). 
     Οι Ελληνίδες αθλήτριες αν και προηγήθηκαν στα σετ, ηττήθηκαν με 2-1 (9-11, 11-8, 11-6) σετ από τις Λετονές Λέτσε, Λιεπινλάουσκα (Νο24). Στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου, Ντοστάλοβα, Κνομπλότσοβα (Νο1) επικράτησαν των Λέτσε, Λιεπινλάουσκα (Νο24) με 2-1 (8-11, 13-11, 13-11).
    Επόμενος αγώνας για τις Μεθενίτη, Τριανταφυλλίδη με αντίπαλο τις Τσέχες Ντοστάλοβα, Κνομπλότσοβα (Νο1).

    Η Πηγιάννα Μεθενίτη ανέφερε: «Δυστυχώς χάσαμε. Κληρωθήκαμε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Δυστυχώς χάσαμε ενώ παίξαμε αρκετά καλά. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Είμαστε χαρούμενες αλλά όχι ικανοποιημένες».

    Η Λίζα Τριανταφυλλίδη δήλωσε: «Η εμπειρία ήταν πολύ ωραία. Ήταν δύσκολο γιατί αντιμετωπίσαμε μία έμπειρη ομάδα. Το χαρήκαμε αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Πάμε το ίδιο δυνατά και στο επόμενο παιχνίδι».
    volleynews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

    Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...