Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΛΙΜΟΣ 3-0 ΓΙΑ ΤΗΝ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ PLAY OFF Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αγγελική ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ
Με εντός έδρας νίκη επί του ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ με 3-0 (25-07, 25-07, 25-09) ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα το γυναικείο μας τμήμα, κατακτώντας την 3η θέση της βαθμολογίας.
Ο αγώνας δεν αντέχει κριτικής, λόγω της δυναμικότητας των ομάδων.
Άριστη η διαιτησία του κ. Τριανταφυλλόπουλου και της κας. Λιάκου.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζηδημητρίου) Λογαρά, Καράκου, Μπουρέλι, Μπαλή, Καραγιαννίδη, Μαρκάκη, Γκούρα (λ), Γρηγοράτου (λ), Τζώρτζη, Δούκα, Λάζαρη, Μοίρα, Βουλγαράκη.
ΑΛΙΜΟΣ: (Χόνδρου) Ανυφαντή Ν., Παπαχατζή, Δημέα, Μαριανίδη, Ανυφαντή Κ., Κρητικού, Ανυφαντή Δ. (λ), Βαμβακάρη, Σερέτη.
 
Ως απολογισμό της φετινής πορείας του γυναικείου τμήματος, πρέπει να αποδώσουμε μόνο τιμή και δόξα σ΄ αυτήν την ομάδα, η οποία ξεκίνησε με αρχικό στόχο την κατάληψη μιας θέσης στην 1η εξάδα της βαθμολογίας και τελικά βρέθηκε να τερματίζει ισόβαθμη στη 2η θέση και να κατακτά και το κύπελο. 
Δυστυχώς όμως οι ξαφνικές αποχωρήσεις αθλητριών με την έναρξη του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να αλλάξει η τακτική μας, οι τραυματισμοί το δίμηνο Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου, στο οποίο χάθηκαν πολύτιμοι πόντοι, οι δύσκολες συνθήκες προπόνησης, αλλά και τον ανελέητο πόλεμο και κριτική που δεχόμασταν,  δε μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. 
Τα κορίτσια μας όμως, με την προπονήτρια τους Όλγα Χατζηδημητρίου, κατάφεραν με πείσμα, θέληση και πάρα πολύ προπόνηση να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα και να ολοκληρώσουν τη φετινή τους παρουσία πάρα πολύ καλά και αξιοπρεπέστατα.
Μην ξεχνάμε ότι η φετινή ήταν η 2η συνεχόμενη συμμετοχή μας, στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και οι στόχοι μας ήταν ταπεινοί και εφικτοί. Η φετινή πορεία μας όμως, μας επιτρέπει οι στόχοι της επόμενης περιόδου να είναι υψηλότεροι και γι αυτό το λόγο, ήδη από σήμερα οι συνεργάτες του τμήματος, βάζουν τις βάσεις για να το επιτύχουν.    
 
Στον άλλο αγώνα της 6ης αγωνιστικής: ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ 1-3
 
 Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ (74-26) 66   
------------------------------------------------
2. ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ (68-35) 58 (8)   
3. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (66-44) 58 (4)    
4. ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ (53-44) 48    
 
Ο Απολλώνιος αναδείχτηκε πρωταθλητής και προκρίθηκε στα μπαράζ ανόδου στην Α2.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...