Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΠΑΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΔΙΑΚΛΙΜΑΚΙΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΜΟΛΑΟΥΣ

Eργομετρική καταγραφή στο διακλιμακιακό στους Μολάους Με τη συμμετοχή του αθλητή του συλλόγου μας Παύλου ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, στο κλειστό γυμναστήριο στους Μολάους ξεκίνησε την Δευτέρα 2 Απριλίου το διακλιμακιακό αγοριών. Το πρόγραμμα της Τρίτης περιελάμβανε σωματομετρική και εργομετρική καταγραφή των αθλητών. 
Τις προπονήσεις πραγματοποίησε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Παμπαίδων Γιώργος Μπακοδήμος, ο συνεργάτης του Μαρίνος Κουτσογιάννης και συμμετείχαν επίσης οι Π.Ο.Π. Σπύρος Κυριακάκης, Παναγιώτης Τσότρας, Γιάννης Σαλωνίτης και Γιάννης Ρηγάκος.

Τις προπονήσεις επισκέφτηκαν την Τρίτη 3 Απριλίου ο Ταμίας της Ε.Ο.ΠΕ. Τάκης Καβαλιεράκης, ο Διευθυντής της Ομοσπονδίας Περικλής Μπακοδήμος και ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Εφήβων Παναγιώτης Λακασάς.
Μετά το πέρας, επιλέχθηκαν οι 23 αθλητές, που θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα παμπαίδων και δυστυχώς ο Παύλος, δεν είναι μέσα σ΄ αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...