Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 1-3 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΝΤΡΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Με το συνηθισμένο πια - για τη φετινή περίοδο, για ολόκληρο το σύλλογο - 3-1 σκορ, ξεκίνησε και το αντρικό μας τμήμα, στον εκτός έδρας προημιτελικό αγώνα για το κύπελο της ΕΣΠΕΔΑ, επί του ΓΣ Ηλιούπολης. Τα σετς, ήταν: 17-25, 25-20, 17-25, 20-25).
Ένας αγώνας, ο οποίος θα μπορούσε να ήταν και ο τελικός της διοργάνωσης, αφού και οι δύο ομάδες, αν και ήταν η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση, έπαιξαν πολύ καλό βόλει και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στον πολύ κόσμο που είδε τον αγώνα.
Η ομάδα μας, μπήκε στον αγώνα, αποφασισμένη για τη νίκη και από την αρχή έδειξε τις προθέσεις της.
Στο 1ο σετ, μετά το 6-6, ξεφύγαμε με 10-14, 11-18 και κάπου εκεί, ουσιαστικά τέλειωσε το σετ.
Στο 2ο σετ, η Ηλιούπολη διόρθωσε αρκετά κάποια στοιχεία του παιχνιδιού της, η Δραπετσώνα όμως προηγήθηκε με 10-13, με την Ηλιούπολη με αντεπίθεση να παίρνει και να διατηρεί την πρωτοπορία με 18-21, 19-23.
Από την αρχή του 3ου σετ, η Δραπετσώνα πήρε μια μικρή διαφορά, την οποία συντηρούσε κι αύξανε, όσο περνούσε η ώρα.
Στο 4ο σετ και πάλι η Δραπετσώνα, πήρε μια μικρή διαφορά, την οποία συντήρησε λίγο πιο δύσκολα από τα προηγούμενα σετς, μέχρι το τελικό 1-3.
Τώρα πια, προκριθήκαμε στον ημιτελικό και θα αντιμετωπίσουμε τον Έσπερο, στην Καλλιθέα.
Συμπερασματικά, η ομάδα μας έδειξε ότι είναι έτοιμη και σε πολύ καλή κατάσταση, για το πρωτάθλημα που ξεκινά στις 19/10 και ότι θα έχει ισχυρό ανταγωνισμό και από την Ηλιούπολη (μεταξύ των υπόλοιπων ομάδων), για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Τσάκα και Παπαχατζή.
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: (Παπαχρήστος) Μαγαλιός, Χριστοδουλάκης, Αυγουστής, Μπατιστάτος, Ζώης, Τσιανάκας, Μπιλιώνης (λ), Κάνουλας, Παπαιωάννου, Φλωρονίκος, Μπερμπερίδης.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζημιχάλης) Μαρμαρινός, Κλώνος, Παυλίδης, Μπουλγάρου, Κογκαλίδης, Μπαλτάσης, Αντωνιάδης (λ), Στρατηγός, Ανδρεόπουλος, Καρανικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...