Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Η Ακαδημία Star Volley επενδύει στην ανάδειξη των υποδομών volley με ένα νέο πρωτοποριακό «τηλεοπτικό» προιόν



Tηλεοπτικές μεταδόσεις αγώνων αναπτυξιακών τμημάτων volley Ακαδημίας Star Volley Δραπετσώνας (περίοδος: 2015-2016)

Έχουμε συμφωνήσει από την αρχή του φθινοπώρου με το χορηγό επικοινωνίας της Ακαδημίας Star Volley– sportshero τον οποίο ευχαριστούμε – ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα «ζωντανών» - live και μαγνητοσκοπημένων τηλεοπτικών μεταδόσεων της γυναικείας και ανδρικής ομάδας volley του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας μέσω Web TV. Είναι μια ιδιαίτερα σημαντική προσφορά να προβάλλεις την αγωνιστική δράση των ομάδων «βιτρίνα» του αθλητικού συλλόγου στο αθλητικό κοινό που επιθυμεί να γνωρίσει το έργο του.
Κανείς δεν υποστηρίζει ότι είναι μια απλή ή εύκολη υπόθεση αλλά μάλλον είναι κάτι αναμενόμενο και ήδη έχει αρχίσει να υλοποιείται ως έργο από αρκετούς αθλητικούς συλλόγους. Όμως το νέο δεν είναι αυτό. Το πραγματικά νέο στο χώρο των υποδομών των αναπτυξιακών τμημάτων volley φέρνει η Πρότυπη Ακαδημία  Star Volley Academy επενδύοντας στην ανάδειξη και προώθηση των υποδομών στο ερασιτεχνικό volley με τη νέα υπηρεσία WEB TV STAR VOLLEY ACADEMY.
Ένα πραγματικά μοναδικό «τηλεοπτικό» προιόν στο χώρο του ερασιτεχνικού volley στην Ελλάδα που προσφέρουμε στις αγωνιστικές ομάδες υποδομών της Δραπετσώνας. Η μοναδική αυτή παροχή αυτή θα προβάλλει όχι μόνο τους συνεργαζόμενους με την Ακαδημία Star Volley αθλητικούς συλλόγους αλλά με δεδομένες προυποθέσεις, με το αναφαίρετο δικαίωμα της επιλογής και της αξιολογικής κρίσης της Ακαδημίας, και φυσικά με την απαραίτητη συγκατάθεση του αθλητικού σωματείου, θα προβάλλει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και άλλα αθλητικά σωματεία που τυγχάνουν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να βρεθούν «αντίπαλοι(;)», καλύτερα, να ανταγωνίζονται αθλητικά, τις ομάδες υποδομών της Δραπετσώνας την περίοδο 2015-2016.
Συγκεκριμένα θα προβάλλονται:
Α)  μέσω συνεντεύξεων οι απόψεις των υπεύθυνων τεχνικών, των διοικήσων αλλά και των πρωταγωνιστών που είναι οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων υποδομών των συλλόγων (με την απαραίτητη προυπόθεση της συναίνεσης των γονέων και κηδεμόνων τους),
Β)  τα καλύτερα αγωνιστικά στιγμιότυπα της συνάντησης,

Γ)  άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία κάθε αγώνα σε σχέση με την πορεία και τους στόχους των ομάδων.
Σε πρώτη φάση μέχρι την αρχή του νέου έτους, έχει προγραμματιστεί η παραγωγή, η διάθεση και η προβολή τηλεοπτικού υλικού οκτώ (8) αγώνων τμημάτων υποδομών (κορασίδων Α, Βκαι Γ, εφήβων, νεανίδων, παίδων) έξι (6) αθλητικών συλλόγων με τα οποία θα βρεθούν αντιμέτωποι τα αντίστοιχα αγωνιστικά αναπτυξιακά τμήματα της Ακαδημίας Star Volley Δραπετσώνας. Το video μετά την απαραίτητη τεχνική επεξεργασία και την ενσωμάτωση των συνεντέυξεων, των στατιστικών στοιχείων και άλλων δεδομένων, θα είναι διαθέσιμο στο κανάλι της Ακαδημίας Star Volley και του συλλόγου της Δραπετσώνας ελεύθερα προσβάσιμο σε όλους τους ενδιαφερόμενους – φίλους του volley.
Αυτό πηγάζει αποκλειστικά και μόνον από τη δέσμευση και την αγάπη όλων όσων υποστηρίζουν και υλοποιούν το έργο της Ακαδημίας Star Volley προς το ερασιτεχνικό volley και προτιμούμε να «μιλάμε» περισσότερο με έργα και να αφήνουμε τους άλλους να μιλούν για την αξία και το αποτέλεσμα της προσπάθειας.
Αντίστοιχα θα υπάρξουν μέχρι το τέλος της αθλητικής περιόδου δώδεκα (12) μεταδόσεις της ανδρικής και γυναικείας ομάδας volley της Δραπετσώνας με αναφορά αντίστοιχα στο έργο που επιτελούν δώδεκα (12) αθλητικοί σύλλογοι που συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΑ.
Εχουμε επισημάνει ότι από την αρχή ότι αργά και σταθερά προωθούμε ένα νέο μοντέλο αναβάθμισης των υποδομών των αναπτυξιακών τμημάτων και του σημαντικού έργου που παράγεται σε αυτά και θα επιμείνουμε σε αυτό στο βαθμό που μας εμπιστεύονται οι χορηγοί μας με τους οποίους μας ενώνει η αγάπη μας για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Το πλήρες πρόγραμμα της μετάδοσης των αγώνων, θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.
Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις είναι χορηγία της Ακαδημίας Star Volley και την επιμέλεια της παραγωγής έχει ο χορηγός επικοινωνίας sportshero.gr.

Οι μεταδόσεις των αγώνων του Σαββατοκύριακου που θα αναρτηθούν την επόμενη ημέρα στο κανάλι της Ακαδημίας, περιλαμβάνουν τις ακόλουθες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις:

Ευχόμαστε όλοι οι πραγματικοί φίλαθλοι του volley να απολαύσουν την αγωνιστική δράση και τις καλύτερες στιγμές δύο πολύ καλών αγώνων στους οποίους συμμετέχουν οι αναπτυξιακές ομαδες της Δραπετσώνας.
Αυτό είναι μόνον η αρχή. Σε λιγότερο από ένα μήνα, θα είμαστε στην  ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μέσω της συνεργασίας με το sportshero και της χορηγικής υποστήριξης και επένδυσης της Ακαδημίας Star Volley, μια ακόμη πρωτοποριακή υπηρεσία που θα προσφερθεί ΔΩΡΕΑΝ για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού volley στην Ελλάδα και θα αλλάξει το «χάρτη» της ενημέρωσης, της προβολής και ανάδειξης του έργου των υποδομών όπως τον γνωρίσαμε μέχρι σήμερα.
Μέχρι τοτε, ας επικεντρωθούμε στην αθλητική δράση, έχοντας υπ΄ όψιν ότι τα καλύτερα έρχονται!
Βασίλης Τζώρτζης
Μια διόρθωση μόνο στους πίνακες. Ο αγώνας του πρωταθλήματος έφηβων Δραπετσώνας - Ολυμπιακού, θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα, στο ίδιο γυμναστήριο, αλλά στις 18:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...