Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩ


Με ολοζώντανες τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση συνεχίζουν τις προσπάθειές τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κάτω των 23 ετών δύο από τις τρεις ελληνικές ομάδες γυναικών που μετέχουν στο τουρνουά, στη Μαρίνα της Κω.

Οι Όλγα Μπουτίνα / Γεωργία Τερζόγλου, που το πρωΐ είχαν νικήσει τις Ισπανίδες Νούρια Μπούζα / Μαρία Μπούζα με 2-0 (21-11, 25-23), ηττήθηκαν στον δεύτερο αγώνα τους από τις Εσθονές Κρίστελ Κίενς / Κέρτι Κουλμ με 0-2 (19-21, 17-21), αλλά παραμένουν σε τροχιά πρόκρισης με νίκη το μεσημέρι της Πέμπτης, ώρα 13:00, επί των Σουηδέζων Ζίγκριντ Σίμονσσον / Τάντβα Γιόκεν, που μέχρι στιγμής μετρούν δύο ήττες σε ισάριθμα παιγνίδια.

Εν τω μεταξύ, σε ένα ακόμη παιγνίδι των τριών σετ οι Μαρικρίστα Μαγκανάρη / Πηγηάννα Μεθενίτη πέτυχαν την πρώτη νίκη τους, με 2-1 (30-28, 15-21, 15-12) επί των Δανών Λίνε Χάνσεν / Σεσίλ Όλσεν, και μπήκαν κι αυτές δυναμικά στο κυνήγι της πρόκρισης. Το πρωΐ οι Ελληνίδες είχαν ηττηθεί και από τις Τσέχες Μαρτίνα Μποννέροβα / Μπάρμπορα Χερμάννοβα με 1-2 (22-20, 19-21, 04-15) και όλα τώρα θα κριθούν εναντίον των Λετονών Ανέτε Κραστίνα / Γιάνα Γιαουτζέμα, τήν Πέμπτη ώρα 13:45.

Έξω από το ταμπλώ του διπλού αποκλεισμού μένουν, εκτός μεγίστου απροόπτου, οι Γιώτα Βλασερού / Κέλυ Κορακοβούνη, που υπέστησαν τη δεύτερη ήττα τους στο τουρνουά το απόγευμα της Τετάρτης, από τις Ιταλίδες Μάρτα Μενεγκάττι / Λάουρα Τζιομπίνι με 0-2 (12-21, 13-21). Οι Ελληνίδες, που είχαν ηττηθεί το πρωΐ και από τις Τσέχες Κριστίνα Κολόκοβα / Μαρκέτα Σλούκοβα με 0-2 (09-21,07-21), παίζουν τον τελευταίο αγώνα τους στους ομίλους το πρωΐ της Πέμπτης, ώρα 12:15.

Από τους έξι ομίλους των τεσσάρων ομάδων προκρίνονται στο ταμπλώ διπλού αποκλεισμού οι δύο πρώτες κάθε ομίλου, καθώς και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συνεχίζεται στη Μαρίνα της Κω Πέμπτη και Παρασκευή και ολοκληρώνεται το Σάββατο, με τους τελικούς προγραμματισμένους να διεξαχθούν υπό το φως των προβολέων.
Στη φωτογραφία Γεωργία ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ και Όλγα ΜΠΟΥΤΙΝΑ.
Πλήρη αποτελέσματα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, www.cev.lu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...