Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ ΓΙΑ ΖΟΥΠΑΝΗ / ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ


Προκρίθηκαν στο ταμπλό διπλού αποκλεισμού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Beach Volley Κάτω των 23 ετών, στην Κω, οι Νίκος Ζουπάνης / Ανέστης Δημητριάδης, παρά την ήττα τους με 0-2 (18-21, 13-21) από τους Ιταλούς Πάολο Νικολάϊ / Πάολο Ινγκρόσσο το πρωΐ της Πέμπτης.

Η ελληνική ομάδα πέρασε στις 16 του τουρνουά ως καλύτερη μεταξύ των τρίτων των ομίλων, έχοντας συντελεστή σετ 0,75 και πόντων 1,042. Η Ιταλία, που τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλό μας, όπως επίσης και η Ανδόρρα που τερμάτισε δεύτερη, προκρίθηκαν απ' ευθείας στους 16.

Στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωωταθλήματος οι Ζουπάνης / Δημητριάδης είχαν νικήσει τη Σουηδία με 2-0, αλλά είχαν ηττηθεί από την Ανδόρρα με 1-2.

"Αρχίσαμε καλά αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε ανάλογη συνέχεια", είπε μετά τον αγώνα ο Ζουπάνης. "Το πρώτο σετ μπορούσαμε να το πάρουμε, αλλά τελικά χάσαμε από δικά μας λάθη". "Ο κόσμος στηρίζει εδώ τις ελληνικές ομάδες και εμείς θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ελπίζουμε αυτό να γίνει στη συνέχεια", πρόσθεσε ο Δημητριάδης.

Στο ταμπλώ των 16 προκρίθηκαν επίσης ομάδες από τη Γερμανία, την Ελβετία, την Πολωνία, την Ολλανδία, τη Ρωσία, την Τσεχία, την Αυστρία, την Ισπανία, τη Γαλλία, και την Πορτογαλία. Ως επιλαχούσες, εκτός της ελληνικής, προκρίθηκαν επίσης και οι ομάδες του Ισραήλ και της Λετονίας, καθώς και η δεύτερη γερμανική.

Οι Μιχάλης Λαμπρινός / Χάρης Σακόγλου, εν τω μεταξύ, ηττήθηκαν σε ένα ακόμη τάϊ-μπρέϊκ από τους Ουκρανούς Βαλέρι Σαμοντάϋ / Σεργκέϊ Ποπώφ με 1-2 (21-18, 18-21, 11-15) σε μία ώρα και τρία λεπτά και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιγνίδια. Την πρώτη ημέρα του τουρνουά οι Λαμπρινός / Σακόγλου είχαν ηττηθεί από τη Γερμανία με 0-2 και από την Ελβετία με 1-2. Η ελληνική ομάδα τερμάτισε στην 19η θέση της τελικής κατάταξης.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κάτω των 23 ετών συνεχίζεται στη Μαρίνα της Κω Πέμπτη απόγευμα και Παρασκευή όλη μέρα, με τα ταμπλώ διπλού αποκλεισμού ανδρών και γυναικών, και ολοκληρώνεται το Σάββατο με τους ημιτελικούς και τελικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...