Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΩ


Δύο νίκες και τρεις ήττες ήταν ο απολογισμός των ελληνικών ομάδων στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Beach Volley Κάτω των 23 ετών, που άρχισε το πρωΐ της Τετάρτης στην Μαρίνα της Κω.

Οι Νίκος Ζουπάνης / Ανέστης Δημητριάδης νίκησαν με άνεση τους Σουηδούς Γιόχαν Χάννα / Μάγκνους Κάρλσσον με 2-0 (21-14, 21-11) και έθεσαν γερές βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά. Το βράδυ της Τετάρτης οι Ζουπάνης / Δημητριάδης αντιμετωπίζουν τους Χαβιέ / Φολγκέρα / Κριστιάν Σαλβαδόρ από την Ανδόρρα, ώρα 21:15.

Η δεύτερη ελληνική ομάδα στο τουρνουά των ανδρών, Μιχάλης Λαμπρινός / Χάρης Σακόγλου ηττήθηκαν το πρωΐ από τους Γερμανούς Ματτίας Πένκ / Αλεξάντερ Βάλκενχορστ με 0-2 (13-21, 16-21). Το βράδυ, ώρα 20:30, οι Έλληνες ξαναπαίζουν με αντιπάλους τους Ελβετούς Μάτς Κόβατς / Γιόνας Κίσσλινγκ.

Στις γυναίκες νίκη πέτυχαν και οι Γεωργία Τερζόγλου / Όλγα Μπουτίνα, που κατέβαλαν τις Ισπανίδες Νούρια Μπούζα / Μαρία Μπούζα με 2-0 (21-11, 25-23) και ξαναπαίζουν στις 19:00 με τις Εσθονές Κρίστελ Κίενς / Κέρτι Κούλμ.

Εν τω μεταξύ, οι Μαρικρίστα Μαγκανάρη / Πηγηάννα Μεθενίτη, αν και προηγήθηκαν 1-0, υπέκυψαν τελικά στις Τσέχες Μαρτίνα Μποννέροβα / Μπάρμπορα Χερμάνονοβα με 1-2 (22-20, 19-21, 04-15). Οι Μαγκανάρη / Μεθενίτη ξαναπαίζουν στις 19:45 με τις Δανές Λίνε Χάνσεν / Σεσίλ Όλσεν.

Επίσης στο γυναικείο τουρνουά, οι Γιώτα Βλασερού / Κέλυ Κορακοβούνη ηττήθηκαν το πρωΐ από τις Τσέχες Κριστίνα Κολόκοβα / Μαρκέτα Σλούκοβα με 0-2 (09-21, 07-21). Οι Ελληνίδες ξαναπαίζουν το μεσημέρι της Τετάρτης με τις Ιταλίδες Μάρτα Μενεγκάττι / Λάουρα Τζιομπίνι.

Οι όμιλοι ολοκληρώνονται το πρωΐ της Πέμπτης και από το απόγευμα της ίδιας μέρας αρχίζει το ταμπλό διπλού αποκλεισμού. Οι τελικοί του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένοι για το βράδυ του Σαββάτου, υπό το φως των προβολέων.

Πλήρη αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, www.cev.lu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...