Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Ε.Ο.ΠΕ.


Από το ιστολόγιο μας, έχουμε καταφερθεί πολλές φορές κατά του Πρόεδρου της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Αχ. Μαυρομάτη, ιδιαίτερα στην προεκλογική περίοδο, αλλά και στις πρώτες ημέρες διοίκησης της Ομοσπονδίας με πιο τρανό παράδειγμα την κριτική που ασκήσαμε για το σχέδιο που υποβλήθηκε για έγκριση προς το δ.σ. της Γενικής Προκήρυξης των πρωταθλημάτων 2010-11.
Ο σύλλογος μας, επικοινώνησε και με επίσημο έγγραφο του, θίγοντας τέσσερα σημεία στα οποία νομίζουμε ότι η εισήγηση ήταν λάθος, που αφορούσαν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και τη διεξαγωγή της Β΄Εθνικής αντρών και Α2 γυναικών. Στο ίδιο έγγραφο, ζητήσαμε και την παρουσία εκπρόσωπου του συλλόγου μας, στο δ.σ. με σκοπό να υπερασπιστεί και προφορικά το δίκαιο των αιτημάτων μας. Η παρουσία μας στο δ.σ., έγινε δεκτή, αλλά λόγοι ανώτερης βίας, δε μας επέτρεψαν τελικά την παρουσία μας.
Το έγγραφο του συλλόγου μας, διαβάστηκε στο δ.σ., έγινε συζήτηση επ΄ αυτού και τελικά με σημερινή της ανακοίνωση η Ε.Ο.ΠΕ., μας γνωστοποιεί την αποδοχή των τριών από τα τέσσερα θέματα που θίξαμε.
Από την πλευρά μας, θέλουμε να εκφράσουμε ένα μπράβο στη διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ. και στον Πρόεδρο της κ. Αχ. Μαυρομάτη για την αποδοχή των προτάσεων μας, αποδεικνύοντας ότι τουλάχιστον είναι ανοικτοί σε προτάσεις που προέρχονται από την ΄΄άλλη πλευρά΄΄.
ΕΠΙΜΥΘΙΟ: Μη διαβάσω πουθενά ότι αρχίσαμε τις κωλοτούμπες, γιατί μόνο αυτό δε συμβαίνει. Η νέα διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ., θα μας βρίσκει μπροστά της και στις επιδοκιμασίες και στις αποδοκιμασίες.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...