Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΥΡΕΙΑ 2010 ΔΗΜΟΥ ΤΑΥΡΟΥ


ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ (ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ)

Πρόγραμμα συναυλιών:
3 & 4 Σεπτέμβρη Μουσική συνάντηση Νέων
5 Σεπτέμβρη, Αντώνης & Γιάννης Βαρδής - Ευδοκία
6 Σεπτέμβρη, Κόκκινα Χαλιά - Σταύρος Μιχαλακάκος
7 Σεπτέμβρη, Υπόγεια Ρεύματα
8 Σεπτέμβρη, Φίλιππος Πλιάτσικας - Μύρωνας Στρατής

Είσοδος Ελεύθερη

ΠΡΟΣΒΑΣΗ:
- Λεωφορείο:
Αποβιβασθείτε στη στάση "Ταύρος", επί της οδού Πειραιώς, έξω από το ϊδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, η οποία εξυπηρετείται από τις γραμμές 049, 815, 914, 915. Περπατήστε επί της Πειραιώς και στο πρώτο στενό (Αγ.Γεωργίου) στρίψτε δεξιά. Στο τέλος του δρόμου θα δείτε το ναό και την πλατεία.
- Μετρό:
Αποβιβασθείτε στη στάση "Τάυρος" της πράσινης γραμμής. Χρησιμοποιήστε την έξοδο προς Ταύρο, κατεβείτε τη ράμπα και συνεχίστε ευθεία μέχρι να συναντήσετε την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης. Στρίψτε αριστερά και περπατήστε ευθεία, περνώντας τα Λύκεια του Ταύρου, μέχρι να συναντήσετε την διχάλα έξω από την εκκλησία της Παναγίτσας. Ακολουθήστε τη δεξιά οδό μέχρι να συναντήσετε την οδό Πειραιώς. Περάστε απέναντι στο δρόμο ανάμεσα από το βενζινάδικο και το Aldi. Στο τέλος του δρόμου στρίψτε δεξιά και θα δείτε το ναό και την πλατεία.
-Αυτοκίνητο:
Από οδό Πειραιώς, στρίψτε στα φανάρια της οδού Μακεδονίας, απέναντι από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Στο πρώτο στενό στρίψτε αριστερά και συνεχίστε ευθεία μέχρι να συναντήσετε το ναό και την πλατεία. Από Πέτρου Ράλλη στρίψτε στο φανάρι στο ύψος του Lidl στον Ταύρο (Δωρίδος). Στο τέλος του δρόμου στρίψτε στο φανάρι αριστερά (Λ.Ειρήνης) και στην επόμενη διαστάυρωση ακολουθήστε το στενό δεξιά (Μακεδονίας). Περάστε το ναό του Εσταυρωμένου και συνεχίστε ευθεία μέχρι να περάσετε τις γραμμές του ΟΣΕ. Στο δεύτερο (Ελευθερίου Βενιζέλου) ή στο τρίτο στενό (Σμύρνης) μετά τις γραμμές στρίψτε δεξιά και συνεχίστε μέχρι να συναντήσετε την πλατεία ή το ναό αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...