Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

U2 ΤΟ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Στην πιο “elevation” μουσική βραδιά που έχουμε ζήσει ποτέ στην Ελλάδα, οι U2 πρόσφεραν στις δεκάδες χιλιάδες θεατών όλων των ηλικιών, ένα εκτυφλωτικό υπερθέαμα και μία συναυλιακή εμπειρία που δεν έχουν ξαναζήσει!
 
Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:45 ακριβώς!

Το διαστημόπλοιο των U2 προσγειώνεται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Η πόλη μετατρέπεται για μία βραδιά σε “City Of Blinding Lights”!

Οι Έλληνες θεατές παρακολουθούν το θεαματικότερο live show που έχει παρουσιαστεί ποτέ στην μουσική ιστορία.

Στην πιο “elevation” μουσική βραδιά που έχουμε ζήσει ποτέ στην Ελλάδα, οι U2 πρόσφεραν στις δεκάδες χιλιάδες θεατών όλων των ηλικιών, ένα εκτυφλωτικό υπερθέαμα και μία συναυλιακή εμπειρία που δεν έχουν ξαναζήσει!

Την κορυφαία συναυλία στα χρονικά των ζωντανών εμφανίσεων της μουσικής βιομηχανίας, άνοιξε, ο γνώριμος στο ελληνικό κοινό, Aviv Geffen με μουσικές ιστορίες γεμάτες λυρισμό.

Λίγο μετά τις οχτώ οι Snow Patrol, εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και προετοιμάζουν το κοινό για υποδεχτεί το εκρηκτικό υπερθέαμα των U2.

Οι U2 “hold us, thrill us, kiss us, kills us” και επιβεβαιώνουν για μία ακόμα φορά, ότι είναι το κορυφαίο συγκρότημα στον κόσμο, ότι η κάθε εμφάνιση τους είναι ένα μουσικό γεγονός.

U2: Bono, The Edge, Larry Mullen Jr., Adam Clayton: εντυπωσιακοί όσο ποτέ, παρελαύνουν στην 360˚ σκηνή! Το φουτουριστικό υπερθέαμα απογειώνει τη διάθεση του κοινού για περισσότερες από δύο ώρες. Η κυλινδρική οθόνη LED των 54 τόνων αλλάζει χρώματα αλλάζει διαστάσεις, παρουσιάζει μουσικές ιστορίες, στέλνει ανθρωπιστικά μηνύματα που λέξη “magnificent” είναι μικρή να τη χαρακτηρίσει. Συγκλονιστική στιγμή της βραδιάς το “With or Without You” και ολόκληρο το στάδιο παλλόμενο τραγουδά μαζί με τον Bono.

Ήταν το συναυλιακό γεγονός όλων των εποχών!! Το μέτρο σύγκρισης στα συναυλιακά χρονικά που δύσκολα θα ξεπεραστεί!




Η Didi Music/Big Star Touring, που ηγήθηκε της οργάνωσης παραγωγής θα ήθελε να συγχαρεί τους εργαζόμενούς της και όλες τις ελληνικές εταιρείες με τις χιλιάδες των εργαζομένων τους που συνεργάστηκαν άρτια για την πραγματοποίηση του συναυλιακού γεγονότος που αποτελεί ορόσημο στην ιστορία των ζωντανών μουσικών εμφανίσεων στην Ελλάδα. Ενός συναυλιακού γεγονότος που χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη στιγμή της U2 360˚Tour περιοδείας από πλευράς προσέλευσης κοινού και οργάνωσης παραγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...