Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ


Από την Επιτροπή Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας ανακοινώνεται, ότι ο Νίκος ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, από την περίοδο 2010-11 εντάσσεται στην αντρική μας ομάδα.
Ο Συμεωνίδης, αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον ΕΘΝΙΚΟ Π., αγωνίζεται στη θέση του ακραίου, γεννήθηκε στις 12/01/1969, έχει ύψος 1.87. Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΓΣ Δραπετσώνας στον οποίο παρέμεινε για 20 χρόνια, οδηγώντας την ομάδα στη Β΄ Εθνική, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στο Φάρο, στο Μίλωνα, στη Μεταμόρφωση, στα Ναυπηγεία, στον Απόλλωνα Σμύρνης, στους Ίωνες, πριν καταλήξει στον Εθνικό και από φέτος στο ΔΑΣ Δραπετσώνας.
Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας, για τη μετεγγραφή αυτή γιατί ο Νίκος αποτελούσε τη ψυχή της πρώην ομάδας της πόλης μας (ΑΓΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ) και ήταν ο διακαής πόθος μας για αυτή τη συνεργασία από την ίδρυση μας το 2003 μέχρι και τώρα που έγινε πραγματικότητα.
Το γεγονός είναι, ότι με την προσθήκη του Συμεωνίδη η ομάδα μας δυνάμωσε πολύ και τώρα πια βλέπουμε με πιο καθαρό μάτι την πραγματοποίηση των στόχων μας.
Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Συμεωνίδης, τέταρτος από αριστερά στους όρθιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...