Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

U2 - TRIBUTE PARTY - ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Δύο βράδια πριν τη πολυπόθητη νύχτα, την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου, το Mataroa bar - restaurant και το Ελληνικό fan club των U2, “Out Of Control”, το γιορτάζουν μαζί με όλες τις μεγάλες και αγαπημένες επιτυχίες.
Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Oι U2 έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα και για δεύτερη στην Ελλάδα, μετά από 13 χρόνια. Αυτός είναι ο καλύτερος λόγος για να το γιορτάσει το Ελληνικό fan club του Ιρλανδικού συγκροτήματος! Δύο βράδια πριν τη πολυπόθητη νύχτα, την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου, το Mataroa bar - restaurant και το Ελληνικό fan club των U2, “Out Of Control”, το γιορτάζουν μαζί με όλες τις μεγάλες και αγαπημένες επιτυχίες από τα 31 χρόνια δισκογραφικής καριέρας των U2. Στην ταράτσα του Mataroa θα ακουστούν γνωστά και άγνωστα τραγούδια του θρυλικού γκρουπ (ακόμα και από πριν το 1979), ζωντανές ηχογραφήσεις, b sides και θα προβληθούν στιγμιότυπα από live, από τηλεοπτικά αφιερώματα, ακόμα και από τη συναυλία της Θεσσαλονίκης του 1997! Ζήστε τα προεόρτια της συναυλίας των U2 και… «φτιαχτείτε» δεόντως, τη Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη, στην ταράτσα του Mataroa, από τις 22.30 με ελεύθερη είσοδο!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...