Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Για 2η φορά μέσα σε δυο μέρες, Ηρακλής και Ολυμπιακός θα βρεθούν αντιμέτωποι (29/4 18.00 Novasports 3 ) στο κλειστό της Μίκρας στον 2ο τελικό του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός έχει το ψυχολογικό προβάδισμα και θέλει τη νίκη για να βρεθεί μια ανάσα από τον τίτλο.
Για τον Ηρακλή η νίκη μοιάζει να είναι μονόδρομος με σκοπό την ισοφάριση στην σειρά των τελικών, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπαμπαλιούτα.
«Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι δεν υπάρχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα επειδή έχουμε χάσει τα 3 από τα 4 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Για να νικήσουμε αύριο, θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε σερβίς και υποδοχή» ήταν τα λόγια του Αργεντίνου ακραίου Ροντρίγκο Κιρόνγκα.
Για τον Ολυμπιακό, ο αρχηγός της ομάδας Ανδρέας Ανδρεάδης τόνισε: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς, σε μια “καυτή” έδρα. Ο Ηρακλής παίζει το τελευταίο του χαρτί για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς. Από την τακτική και από το αγωνιστικό μας πάθος θα δούμε αν θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Ηρακλή. Στο πρώτο παιχνίδι , καταφέραμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας διαφορά, αλλά κάναμε κάποια λάθη και ο Ηρακλής ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Αν διορθώσουμε τα λάθη, πιστεύω ότι έχουμε μεγάλες ελπίδες για να κερδίσουμε ξανά τον Ηρακλή, μέσα στην έδρα του».
Αναδημοσίευση από volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...