Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΜΕΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Ο ΓΚΑΓΚΑΛΗΣ


Μπροστά στον κίνδυνο να τιναχτούν στον αέρα το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλει και οι προσπάθειες των Εθνικών ομάδων, αλλά και να φύγουν οι χορηγοί , ο Γιώργος Γκάγκαλης ανακάλεσε την παραίτηση αφού πρώτα βρήκε επαρκείς τις εξηγήσεις που του έδωσε η ΕΟΠΕ για την άστοχη αναφορά του ονόματος του στη γενική συνέλευση. Παραμένει ως τέλος της αγωνιστικήες περιόδου, χωρίς όμως να έχει λόγο στις αποφάσεις που αφορούν τις τύχες του αθλήματος. Ο ρόλος του θα είναι εκτελεστικός και οργανωτικός, ενώ τον σχεδιασμό, τις επαφές και τις επιλογές θα τις κάνει η διοίκηση της Ομοσπονδίας.
Ο Γιώργος Γκάγκαλης με επιστολή του στον πρόεδρο του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Αχιλλέα Μαυρομάτη και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ανέφερε «Μετά τη διευκρινιστική ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ. και τη συζήτηση μαζί σας, σάς ενημερώνω για την ανάκληση της παραίτησής μου και την αποδοχή της υπηρεσιακής ευθύνης λειτουργίας του τμήματος μπιτς βόλεϊ έως τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2011».

Τη Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου έχει προγραμματιστεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. με θέμα το μπιτς βόλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...