Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ


ΑΓΚΥΡΑ- ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΣΑΤ- ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική ομάδα παίδων.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει αύριο (16:30) την Πολωνία στο «Baskent» της Αγκυρας για τον 2ο όμιλο και σκοπός του είναι να πάρει την νίκη που θα το φέρει πολύ κοντά στον αρχικό του στόχο που είναι πρόκριση στην 8αδα της διοργάνωσης. Οι Πολωνοί όμως φάνηκε και στο βίντεο που είδε το μεσημέρι η ομάδα έχει προβλήματα στην υποδοχή και εκεί θέλει να… χτυπήσει η Ελλάδα.
Αντίθετα όμως έχουν πολύ δυνατά κορμιά και έχουν υπεροπλία στο μπλοκ και την επίθεση.
Δημητριάδης: «Σαν να κερδίζουμε τους δασκάλους μας»
«Το τουρνουά θα χρειαστεί υπομονή και συγκέντρωση. Τα παιχνίδια είναι πολλά και σε μικρό χρονικό διάστημα», τόνισε στην ομιλία του προς τους παίκτες ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μάκης Δημητριάδης, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η Πολωνία είναι μία μεγάλη σχολή. Ξέρουμε ότι πάντα έχουν καλές ομάδες και σε Εθνικό και σε συλλογικό επίπεδο. Το ματς με γνώμονα πως δεν τους έχουμε δει από κοντά και δεν τους έχουμε παίξει ποτέ κρίνεται εξαιρετικά αμφίρροπο. Θα εξαρτηθεί από την δικιά μας απόδοση και την τακτική που θα ακολουθήσουμε. Αν κερδίσουμε την Πολωνία θα είναι σαν να κερδίζουμε αυτούς που μας έμαθαν βόλεϊ. Από τους πρώτους που ήρθαν και έμαθαν βόλεϊ τον Ελληνα ήταν ο σπουδαίος προπονητής Γέρζι Βελτζ. Θα παλέψουμε το ματς με όλες μας τις δυνάμεις».
Κοκκινάκης: «Να τους πιέσουμε στο σέρβις»

Ο αρχηγός της Εθνικής Μενέλαος Κοκκινάκης σχολίασε για τον αγώνα: «Θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι. Θα είναι πολύ σημαντικό ματς, όπως και το δεύτερο με την Γερμανία. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με ένα μικρό πρόβλημα στην υποδοχή. Θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε στο σέρβις και το μπλοκ γιατί έχουν πολύ καλά ποσοστά στην επίθεση». Οσο για τους στόχους και τις δυνατότητες της ομάδας: «Εχουμε ψυχή, πάθος και το δείχνουμε στο γήπεδο. Χαιρόμαστε πολύ μου είμαστε εδώ. Ηρθαμε στην Αγκυρα να περάσουμε ωραία και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας
Γήπεδο «Bestepe»-
1ος όμιλος

14:30 Ισπανία- Βέλγιο
17:00 Ουκρανία- Γαλλία
19:30 Ρωσία- Φινλανδία

Γήπεδο «Baskent»-
2ος όμιλος

14:00 Σερβία- Γερμανία
16:30 Πολωνία- Ελλάδα
19:00 Βουλγαρία- Τουρκία.
*Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η 3η και η 4η ομάδα κάθε ομίλου προκρίνονται στην 8αδα και θα αγωνιστούν για τις θέσεις 5-8. Οι έξι πρώτες ομάδες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εξασφαλίζουν την απευθείας πρόκριση για τα τελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, τον Αύγουστο στην Αργεντινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...