Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΗΤΤΑ ΚΑΙ 17η ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΗ


Σ’ έναν πολύ δυνατό αγώνα για τη φάση των 32 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ρώμης η Βίκυ Αρβανίτη κι η Μαρία Τσιαρτσιάνη δεν πραγματοποίησαν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 2-0 σετ (21-17, 21-13) απ’ τις Ισπανίδες Λιλιάνα/Βακερίθο και να αποκλειστούν απ’ τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στο πρώτο σετ οι δυο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ και η έκβαση του κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στο δεύτερο σετ οι Ισπανίδες ανέβασαν την απόδοση τους κι η ελληνική ομάδα υπέπεσε σε αρκετά λάθη. Λιλιάνα και Βακερίθο εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματα που είχαμε στο μπλοκ και με ορθές επιλογές στην επίθεση έχτισαν μια διαφορά ασφαλείας την οποία διατήρησαν μέχρι το τέλος του αγώνα.

Μ’ αυτό το αποτέλεσμα, Βίκυ και Μαρία έχασαν μια σπουδαία ευκαιρία για διάκριση σ’ ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και που η αγωνιστική κατάσταση των κοριτσιών και οι εμφανίσεις τους στην πρώτη φάση δημιούργησαν υψηλές προσδοκίες.

Παρ' όλα αυτά, οι ελληνίδες πρωταθλήτριες επιστρέφουν έχοντας αφήσει θετικές εντυπώσεις κι έχοντας αποκομίσει μεγάλες παραστάσεις από άλλη μία κορυφαία διοργάνωση. Οι εμφανίσεις τους στην πρωτεύουσα της Ιταλίας μας αφήνουν εκτός από μια δόση πικρίας, αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον.
Αναδημοσίευση από beachvolleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...