Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ MASTERS ΑΤΤΙΚΗΣ


Ανακοινώθηκαν σήμερα από την ΕΟΠΕ, οι ομάδες που δήλωσαν συμμεοχή στο masters Αττικής, που θα διεξαχθεί 01-03/07 στο ''ΚΑΡΑΒΙ'' Σχοινιά Μαραθώνα.
Στους άντρες, δήλωσαν συμμετοχή 25 ομάδες, εκ των οποίων 8 έχουν προκριθεί ήδη στο κυρίως ταμπλό και οι υπόλοιπες 17 θα αγωνιστούν την Παρασκευή για να προκριθούν οι 4 στο κυρίως ταμπλό.
Ο σύλλογος μας εκροσωπείται και σ΄ αυτό το τουρνουά με τους Κωστή ΚΟΓΚΑΛΙΔΗ, ο οποίος με το συμπαίκτη του ΓιάννηΜΑΜΑΗ, ξεκινούν από το Νο3 του ταμπλό των προκριματικών και του Αλέξανδρου ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ, ο οποίος με το συμπαίκτη του Αλέξανδρο ΑΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ, ξεκινούν από το Νο 6 του ταμπλό των προκριματικών.
Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες, να καταλάβουν τις δύο από τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν στο κυρίως ταμπλό και να τις απολαύσουμε και το Σαββατοκύριακο.
Αντίθετα, στις γυναίκες δεν έχουμε εκπροσώπηση. Δήλωσαν συμμετοχή 16 ομάδες, εκ των οποίων 6 έχουν προκριθεί στο κυρίως ταμπλό και οι υπόλοιπες 10, θα αγωνιστούν την Παρασκευή για να κερδίσουν τις υπόλοιπες 2 θέσεις που δίνουν την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...