Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΞΕΝΑΚΗΣ / ΜΠΙΛΛΗΡΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ AEGINA MASTER


Νικητή τον Μάνο Ξενάκη, έναντι του Γιώργου Κοτσιλιάνου, έβγαλε η πρώτη κόντρα ανάμεσα στην περσινή Εθνική ομάδα.
Με ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου, ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός στο 1ο Masters Lipton Ice Tea της χρονιάς, στο λιμάνι της Αίγινας με τους Ξενάκη / Μπιλλήρη, να επικρατούν με 2 – 1 στο τάι μπρέικ επί της επίσημης Εθνικής ομάδας, των Κοτσιλιάνου / Ζουπάνη.
Το πρώτο σετ είχε συνεχόμενες εναλλαγές στο σκορ, αλλά η ομάδα των Κοτσιλιάνου / Ζουπάνη, με εντυπωσιακές άμυνες πήραν στις λεπτομέρειες το σετ και το προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.
Στο δεύτερο σετ οι Ξενάκης / Μπιλλήρης όμως, μπήκαν πιο δυνατά και με μπλοκ του Μπιλλήρη, το σκορ έγινε 8 – 5 υπέρ τους. Οι Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης είχαν όμως το «αντίδοτο» και επέστρεψαν στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας 13 – 13. Οι άμυνες όμως του Ξενάκη και τα μπλοκ του Μπιλλήρη, έγειραν το σετ υπέρ του εξάκις πρωταθλητή Ελλάδος και του συμπαίκτη του με 21 – 17.
Στο τάι μπρέικ η εμπειρία του Ξενάκη ήταν καταλυτική, για να πάρει η ομάδα του το προβάδισμα με 11 – 8. Ο Ζουπάνης και ο Κοτσιλιάνος όμως, με επίθεση διαρκείας και εκμεταλλευόμενοι τις λάθος επιθέσεις του Μπιλλήρη μείωσαν σε 12 – 11. Ο Ξενάκης ήταν όμως και πάλι αυτός που έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του για να κλείσει το παιχνίδι με επίθεση του Μπιλλήρη και το σκορ να γίνεται 15 – 12 και 2 – 1 σετ.
Αξίζει να σημειωθεί πως όπως και πέρυσι ο Γιώργος Κοτσιλιάνος, έτσι και φέτος ο Φερνάντο Μπιλλήρης, κατέκτησε το πρώτο τίτλο της καριέρας του σε τελικό masters μετά από συνεχόμενες αποτυχίες.
Οι νικητές εισέπραξαν 1375€, ενώ οι ηττημένοι 990€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...