Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΠΑΓΔΑΤΗΣ - ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΣΤΟΝ 3ο ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Ο Μάρκος Παγδατής νίκησε με 6-4, 7-6, 7-5 τον Ιταλό Αντρέας Σέπι και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Γουίμπλεντον, όπου θα βρει μπροστά του τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Κύπριος τενίστας (Νο 32 του ταμπλό), σε ένα ματς που διεκόπη δύο φορές λόγω της βροχής, επικράτησε στις λεπτομέρειες, κάτι που φαίνεται και από το σκορ και στα τρία σετ.

Ουσιαστικά, όλα κρίθηκαν στο γεγονός ότι ο Παγδατής ήταν πιο αποτελεσματικός όταν είχε break point, αφού είχαν ίσους winners (34), αλλά και σχεδόν ίσα αβίαστα λάθη (24 ο Παγδατής, 30 ο Σέπι).
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Κύπριο, αφού στον 3ο γύρο θα κοντραριστεί με το Νο 2 του κόσμου, τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να αποκλείσει τον Νοτιοαφρικανό Κέβιν Άντερσον με 6-3, 6-4, 6-2.

"Δια πυρός και σιδήρου" πέρασε ο Ρόμπιν Σόντερλινγκ για να αποκλείσει τον Λέιτον Χιούιτ, που προηγήθηκε με 2-0, αλλά τελικά ο Σουηδός πήρε τα επόμενα τρία σετ και μαζί την πρόκριση για τον 3ο γύρο.

Μίνι εκπλήξεις είχαμε με τους αποκλεισμούς των Βίκτορ Τροΐτσκι και Φλόριαν Μάγιερ από τους Γιεν-Χσουν Λου και Ξαβιέ Μαλίς αντίστοιχα.

Αναδημοσίευση από sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...