Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕ 12 ΟΜΑΔΕΣ Η Α΄ ΕΣΠΕΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΣΤΗ Β΄ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Στο σημερινό απογευματινό δ.σ., η ΕΣΠΕΔΑ - όπως αναμενόταν - αποφάσισε όπως η Α΄ γυναικών να διεξαχθεί με 12 ομάδες.
Είναι μια αναμενόμενη απόφαση, μετά τη μη έγκριση από την ΕΟΠΕ, της προηγούμενης προκήρυξης  η οποία προέβλεπε τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 18 ομάδες, στις οποίες συμπεριλαμβανόταν και η ομάδα μας.
Τώρα πια, θα αγωνιστούμε στη Β΄ κατηγορία με αποκλειστικό βέβαια στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άμεση επάνοδο μας στην Α΄ κατηγορία.
Από τη μεριά μας, δεν πρόκειται να αφήσουμε τη στενοχώρια να μας κυριεύσει, όταν μάλιστα εμείς προτείναμε - για να λυθεί το πρόβλημα -  αυτό που σήμερα αποφασίστηκε. Σίγουρα θα κάνουμε πράξη το μοτό μας: ''ότι δε μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς''.
Η έκπληξη βέβαια έγινε στον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν και αντίστοιχα θα ανέλθουν από την Α΄ στη Β΄. Θα υποβιβαστούν λοιπόν 6 ομάδες και θα ανέλθουν 6 από τη Β΄ κατηγορία.
Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες, όλων των κατηγοριών καλό πρωτάθλημα, με υγεία, να ανέλθουν οι καλύτερες και όσοι ξεκινήσουμε τόσοι να τελειώσουμε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...