Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

EΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΟΙ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ

Στην αντρική μας ομάδα επέστρεψαν από φέτος οι Κωστής ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ και Νίκος ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ, από τους συλλόγους στους οποίους είχαν δοθεί με υποσχετική επιστολή.
Συγκεκριμένα ο Κογκαλίδης, είχε δοθεί στον Εθνικό Π., με τον οποίο αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, στη θέση του κεντρικού. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 στο σύλλογο μας, ενώ την περίοδο 2006-07, αγωνίστηκε ως δανεικός στις ομάδες έφηβων και παίδων του Ολυμπιακού, με τις οποίες αναδείχτηκε 2ος Πρωταθλητής Ελλάδας και στις δύο κατηγορίες. Γεννήθηκε στις 11/11/1990 και έχει ύψος 1.94.
Ο Μαρμαρινός, είχε δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό, με τον οποίο αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο στις ομάδες έφηβων και παίδων, στις θέσεις του ακραίου και λίμπερο και αναδείχτηκε 2ος Πρωταθλητής Ελλάδας με τους έφηβους και 3ος Πρωταθλητής Ελλάδας με τους παίδες. Τη φετινή χρονιά θα αγωνιστεί στη θέση του πασαδόρου. Γεννήθηκε στις 22/03/1993, έχει ύψος 1.88 και την καριέρα του την ξεκίνησε στο σύλλογο μας το 2006.
Και με τις προσθήκες αυτές, δυνάμωσε κατά πολύ το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, με στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Στις φωτογραφίες διακρίνονται ο Κογκαλίδης σε προσπάθεια του στον περσινό τελικό κυπέλου ΕΣΠΕΔΑ και ο Μαρμαρινός (στο κέντρο) με την αποστολή του Ολυμπιακού στα τελικά έφηβων στην Αλεξανδρούπολη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...