Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΗ 2η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ BEACH VOLLEY ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΝΓΧΑΓΗ

Την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν στην Κοπεγχάγη οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ γυναικών στο πλαίσιο του προοολυμπιακού τουρνουά.

Οι Ελληνίδες στάθηκαν άτυχες, καθώς ενώ οι αναμετρήσεις με την Αυστρία βρίσκονταν στο 1-1, οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη αποσύρθηκαν από τον αγώνα με τις Μοντανιόλι / Χάνσελ, λόγω τραυματισμού της Τσιαρτσιάνη και έτσι οι Αυστριακές πήραν τη νίκη άνευ αγώνα και έφτασαν στο 2-1. Μάλιστα, οι Ελληνίδες κέρδιζαν ήδη 1-0 (21-8) στα σετ και το τράβηγμα στη γάμπα της Τσιαρτσιάνη ήρθε λίγους πόντους πριν από το τέλος του αγώνα. Η Ελληνίδα αθλήτρια την Δευτέρα αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.


Αμέσως μετά, οι Αυστριακές επέλεξαν να αγωνιστούν με τις Σβάιγκερ / Ρίμσερ κόντρα στην δεύτερη ελληνική ομάδα, Τζοάνα Παπαγεωργίου (φωτό) / Χριστίνα Ρουμπάνη, κερδίζοντας, όμως, δύσκολα με 2-1 (22-20, 16-21, 15-10) για να πετύχουν το 3-1 επί της Ελλάδας.


Έτσι, η Αυστρία κατέλαβε την 1η θέση του τουρνουά και την απευθείας πρόκρισης στον τελικό του «Continental Cup». Αντίθετα, η Ελλάδα με την 2η θέση συνεχίζει στα ημιτελικά, που θα διεξαχθούν το 2012.


Θυμίζουμε ότι η νικήτρια χώρα του τελικού κάθε ηπείρου εξασφαλίζει μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.


Η κατάταξη

1. Αυστρία
-------------------
2. Ελλάδα
3. Σλοβενία
4. Εσθονία
5. Βουλγαρία
-------------------
6. Δανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...